Skrollaa alas
en
fi

VITTU KUN SYKSYLLÄKIN VITUTTAA / OLOHUONE-PODCAST

5 lokakuun, 2023
Olohuone 179

Olohuone by Janne & Valtteri -podcastin ikonisin, suosituin ja tutuin formaatti saa jälleen jatkoa! Jotenkin sitä löytää omasta arjestaan aina uusia aiheita, jotka saavat verenpainemittarin asteikon loppumaan ja pään kihisemään. Tällä viikolla kerrotaan, mikä kaikki on viime aikoina saanut meidät kiroilemaan hiljaa mielessään – tai kovaan ääneen.

Mikä erityisesti saa minut näkemään punaista TikTokissa?

Mitä arkipäiväistä asiaa Valtteri vihaa hoitaa?

Kumpi meistä kuulee ensimmäisen kerran velhonhihoista ja millä tavalla ne liittyvät jakson aiheeseen?

Jaksossa keskustellaan myös ikävistä somekommenteista ja niistä syistä, mitkä saavat jotkut trollaamaan toisten kommenttikentissä. Onko mitään tehtävissä, kun oma paha olo valuu suoraan sielusta puhelimen näppäimistölle ja miksi trollit poistavat kommenttinsa, kun niihin antaa vastineen?

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella YouTubesta ja Spotifysta sekä monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme, Instagram-tiliä, ja YouTube-kanavaamme, joissa mieluusti jatketaan keskustelua jaksoista! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *