Skrollaa alas
en
fi

”OPISKELIJAT OVAT LAISKOTTELIJOITA & TAYLOR SWIFT ON HUONO” / OLOHUONE-PODCAST

19 lokakuun, 2023
Olohuone 181

On epäsuosittujen mielipiteiden aika! Tässä jaksossa kuullaan anonyymeilta olkkarilaisilta sellaisia mielipiteitä, joita he eivät koe voivansa sanoa ääneen – syystä tai toisesta. Jaksossa me reagoidaan mielipiteisiin ja kerrotaan luonnollisesti omat kantamme.

Onko tekoäly mahdollisuus ihmiskunnalle vai hirvittävä uhka taiteilijoille?

Millaiset ennakkotiedot politiikasta tulisi olla ennen kuin osallistuu keskusteluun?

Mitä kulttuurinen omiminen ei ainakaan ole?

Jaksossa pohditaan yleisellä tasolla myös perustelemattomia argumentteja, kun Valtterin verenpaine nousee ”Taylor Swift ei ole niin hyvä” -mielipiteestä ja keskustellaan opiskelijoiden mielenilmauksista ympäri Suomen: ovatko opiskelijat etuoikeutettuja laiskottelijoita joiden pitäisi vaan mennä töihin? Myös itsemurhan itsekkyys herättää keskustelua, kun me pohditaan, millainen tilanne voi ajaa ihmisen lopulliseen ratkaisuun.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella YouTubesta ja Spotifysta sekä monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme, Instagram-tiliä, ja YouTube-kanavaamme, joissa mieluusti jatketaan keskustelua jaksoista! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *