Skrollaa alas
en
fi

PUHUTAAN VAIETUISTA ASIOISTA / OLOHUONE-PODCAST

26 lokakuun, 2023
Olohuone 182

Nykyään puhutaan ihan kaikesta ja ihan kaikille – vai puhutaanko? Tässä jaksossa pureudutaan 2020-luvun tabuihin, sillä Olkkarissahan on rikottu tabuja jo vuonna 2018! Tuolloin kuiskutellen puhuttiin muun muassa pistoshoidoista ja sosiaalisen median aitoudesta mutta vuonna 2023 tabut ovat hyvin erilaisia. Täyteainetta voi käväistä hakemassa vaikka lounastauolla, eikä se enää ihmetytä ketään.

Syökö kukaan enää lihaa?

Voiko mies olla lähisuhdeväkivallan uhri?

Miksi muunsukupuolisuutta pidetään trendinä?

Pitäisikö eutanasia sallia Suomessa?

Jaksossa me pureudutaan näiden aiheiden lisäksi myös politiikkaan, sillä kevään eduskuntavaalien jälkeen saatiin kritiikkiä, kun oltiin avattu meidän poliittisia näkemyksiä. Yksinäisyys ja yksin pärjäämisen kulttuuri puhuttaa myös, sillä voiko kyseessä olla tabu jos siitä puhutaan jatkuvasti mediassa?

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella YouTubesta ja Spotifysta sekä monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme, Instagram-tiliä, ja YouTube-kanavaamme, joissa mieluusti jatketaan keskustelua jaksoista! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *