Skrollaa alas
en
fi

SOME Q & A: HELPPOA RAHAA VAI ILMAISTA RAATAMISTA? / OLOHUONE-PODCAST

9 marraskuun, 2023

Kaupallinen yhteistyö: Paulig
Kuva2

Tämäkään viikko ei ole poikkeus, nimittäin me ollaan saavuttu Olohuoneeseen myöhään illalla hengailemaan rakkaiden olkkarilaisten kanssa. Näinä erityisinä iltahetkinä me huomataan pohtivamme, että voikohan enää tähän kellonaikaan keittää kahvit… Onhan kauralatte merkittävä osa Olohuoneen meinkiniä. Vastaus tähän ikuisuuskysymykseen on kyllä. Paulig on lanseerannut kofeiinittoman Juhla Mokka Ilta -kahvin, joka on ihanan aromikas keskitummapaahtoinen kahvisekoitus. Tämä pikkuruisemmassa pakkauskoossa tuleva herkku mahdollistaakin sen, että huumaava kahvin tuoksu valtaa Olohuoneen myös iltaisin.

Koska Juhla Mokka on tekijöiden kahvi, sukelletaan tässä jaksossa pitkästä aikaa meidän työn ja uran syövereihin kun me vastataan meille esitettyihin kysymyksiin, joiden aiheena on työ sosiaalisen median vaikuttajana. Alan kenttä on laajentunut ja muovaantunut paljon sinä aikana, kun me ollaan Internetiin sisältöä tuotettu ja tässä jaksossa käännetään katse menneisyyteen bloggaajina kuin myös nykyisyyteen, jossa algoritmit ohjaavat kaikkien katsetta alustalta toiselle niin nopealla tahdilla, että hyvä kun perässä pysyy.

Millainen rooli minulla oli Valtterin uran alkutaipaleella?

Mikä on somevaikuttajan työssä kaikkein vaikeinta?

Minkä asian Valtteri tekisi tällä järjellä toisin?

Tuntuuko työ merkitykselliseltä?

Jaksossa keskustellaan myös työelämään olennaisesti liitettävästä asiasta, eli rahasta. Millaisia ajatuksia meillä herää kollegoiden videoista, joissa kuukausitienestit ainakin näyttävät olevan tavallisen duunarin vuosipalkka?

Kuva3

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella YouTubesta ja Spotifysta sekä monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme, Instagram-tiliä, ja YouTube-kanavaamme, joissa mieluusti jatketaan keskustelua jaksoista! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *