Skrollaa alas
en
fi

Desenio kilpailun säännöt

1. JÄRJESTÄJÄ

Kilpailun järjestää Desenio AB yhteistyössä Janne Naakan kanssa

2. OSALLISTUMISKELPOISUUS

Kilpailuaika on 19.12.-22.12.2018. Arvontaan voi osallistua kommentoimalla @naag YouTube –kanavalla videota, joka on joulukalenterin 19. luukku, toteutettu yhteistyössä Desenion kanssa. Osallistujan tulee kommentissaan ilmoittaa, kumpi videolla suunnitelluista taulukollaaseista on hänen suosikkinsa. Kilpailuun saavat osallistua kaikki 15 vuotta täyttäneet henkilöt, jotka asuvat EU:n sisällä, Norjassa, Sveitsissä, Yhdysvalloissa, Kanadassa tai Australiassa.

Kilpailun voittajan arpoo Janne Naakka, kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken. Palkkioina arvotaan kaksi kappaletta 250€ arvoista lahjakorttia Desenion verkkokauppaan. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Janne Naakka ottaa arvonnan voittajiin yhteyttä, kun arvonta on suoritettu ja huolehtii arvontapalkkion toimittamisesta voittajalle.

3. JÄRJESTÄJÄN VASTUUNRAJOITUS

Järjestäjä ei vastaa puutteellisista tai virheellisistä osallistumisista eikä mahdollisista tietoliikenteen häiriöistä. Järjestäjä ei vastaa voittajan valinnasta tai arvontapalkkion toimittamisesta voittajalle, eikä ota yhteyttä arvontaan osallistuneisiin henkilöihin.

4. MUUTA

Arvontapalkkion toimittamiseksi arvonnan voittajan tulee luovuttaa henkilötietoja, joita ei kuitenkaan julkaista, säilytetä tai käytetä suoramarkkinointiin järjestäjän toimesta. Janne Naakka on vastuussa arvonnan voittajan kontaktoinnista, eikä luovuta tämän henkilötietoja järjestäjälle.

Kommentoimalla arvontavideota, jossa kilpailu on, osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kampanjan virallisia sääntöjä. Desenio AB pidättää oikeuden muuttaa kilpailun sääntöjä ilman ennakkoilmoitusta.