Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: JOULUISET KEKSIT LASIPURKISSA | LUUKKU 7

7 joulukuun, 2016
  • Annoksia: 10
  • Valmistusaika: 30 MINUUTTIA
  • Vaikeusaste: HELPPO
  • Arvio: (37 Arviota)

AINEKSET

Lahjapurkkiin
3,2 dl jauhoja
1 tl leivinjauhe
1 tl ruokasooda
1/4 tl suola
2,4 dl puurohiutaleita
1,2 dl M&M's karkkeja
1,6 dl suklaanappeja
1,2dl fariinisokeria
1,2 dl sokeri

Keksien valmistukseen
1 1/2 dl voita
1 muna
1 tl vaniljauutetta

Hellou! Tervetuloa taas Naakan… Tai siis Grinchin Kyökkiin! Tällä kertaa leivotaan mun ehdottomia lempparikeksejä! Vuosien aikana mitkään keksit eivät ole vetäneet vertoja näille M&M’s -suklaahippukekseille. Koska mun lisäksi myös muutama ystäväni on ihan rakastunut näihin niin ajattelin antaa heille lahjaksi lasipurkin, missä on valmiina kaikki kuivataineet keksien valmistamiseen. Samalla hoksasin, että tämähän olisi hyvä resepti jaettavaksi myös teille. Ihan vaikka itselle leivottavaksi tai samalla tavalla lahjaksi valmistettavaksi.

Jos testaat reseptiä niin ota ihmeessä kuva tuotoksestasi ja lisää se Instagramiin hashtagillä #NAAKANKYÖKKI. Näin voin käydä tsekkaamassa sun version!

VALMISTUSOHJE:

Aloita valmistus sekoittamalla kuivataineet keskenään. Jos valmistat keksit itsellesi voit lisätä ainekset haluamassasi järjestyksessä isoon kulhoon. Mikäli valmistat tuon videolla näkyvän lahjapurkin niin lisää kuivataineet seuraavassa järjestyksessä lasipurkkiin.

1. jauhot
2. leivinjauhe
3. ruokasooda
4. suola
5. puurohiutaleet
6. M&M’s karkkeja
7. suklaanapit
8. fariinisokeri
9. sokeri

Mikäli valmistat tuon lahjapurkin on se nyt valmis koristeltavaksi. Tein purkin kylkeen lisättävät etiketit teille ihanille lukijoilleni valmiiksi niin teidän ei tarvitse niitä itse väsäillä. Ne voit ladata täältä! ♥

Mikäli valmistat nämä keksit itsellesi voit nyt lisätä kuivien aineiden joukkoon huoneenlämöisen voin, nopeasti käsin vatkatun munan, sekä vaniljauutteen. Sekoita taikina tasaiseksi ja pyöritä siitä palloja pellille. Paista 175 asteisessa uunissa 10 minuuttia. Nauti maidon tai näin jouluna glögin kera!

img_9940 img_9942 img_9941

11 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *