Skrollaa alas
en
fi

INTROVERTTI JA EKSTROVERTTI PARISUHTEESSA / OLOHUONE -PODCAST

heinäkuu 7, 2018
Olohuone-coverkuva02

Tässä jaksossa keskustellaan Valtterin kanssa introvertin ja ekstrovertin eroista. Jaksossa selviää millaisia haasteita ja hyötyjä nämä persoonallisuuden orientoitumisen piirteet tuovat meidän elämään ja miten parisuhteemme toimii, kun mä olen enemmän sisään päin kääntynyt ja Valtteri puolestaan ulospäin suuntautunut. Kerron jaksossa sosiaalisten tilanteiden tuomasta ahdistuksesta, joka on ajanut mut lääkärille sydänfilmiin saakka.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Acastin, iTunesin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

15 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *