Skrollaa alas
en
fi

ME MUUTETAAN POIS HELSINGISTÄ / OLOHUONE -PODCAST

27 syyskuun, 2018

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Olohuone-coverkuva02

Meillä on teille uutisia… ME MUUTETAAN! Tämänkertaisessa jaksossa puhutaan meidän muutosta, sekä paljastetaan miksi muutamme kahdestaan 111m² asuntoon ja miksi muutamme pois Helsingistä. Sen lisäksi, että puhutaan muuttamisesta, tulevasta asunnosta ja sen sisustamisesta niin kerrotaan myös ylipäätään meidän kokemuksia Helsingissä asumisesta.

Alennuskoodilla ”OLOHUONE” saat 25%:n alennuksen Desenion julisteista. Koodi on voimassa 27.9.-4.10. välillä, eikä se koske Handpicked- ja Collaboration osioiden julisteita.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Acastin, iTunesin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

39 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *