Skrollaa alas
en
fi

ISO ELÄMÄNMUUTOS

20 heinäkuun, 2016
img_3397

Hellou! Nyt se on varmistunut, alku syksystä on tulossa suuri muutos meikäläisen elämään. Vihdoin monen vuoden haaveilun jälkeen toiveeni käy toteen. En muista milloin viimeksi olisin hihkunut näin paljon onnesta, mutta samalla ollut peloissani. Vaikka tätä olen monta vuotta odottanut ja tähän asiaan varautunut niin silti se vähän pelottaa. Ehkä syynä on se, että tämä tulee sitomaan meikäläistä enemmän kuin mikään muu aiemmin ja tuo mukanaan erittäin ison vastuun. Se tulee vaatimaan huomiota päivittäin ja vaikuttamaan moniin muihin suuriin päätöksiin. Onneksi tiedän tämän kuitenkin olevan pelkästään positiivinen muutos… ♥

img_3305 img_3296 img_3307 img_3301 img_3310 img_3313 img_3297

20 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *