Skrollaa alas
en
fi

PARVEKE

4 syyskuun, 2016
2-4

Hellou! Julkaisin viime viikolla neljännen Naakan Pesä -jakson, missä pistettiin meidän parveke valmiiksi syysiltoja varten (katso video täältä). Koska tiedän osan teistä tykkäävän kuitenkin enemmän perinteisistä postauksista niin ajattelin julkaista vielä kuvat lopputuloksesta.

Ehdoton lempparijuttu parvekkeella on tuo oleskeluryhmä, mikä on merkiltään Nice Touch by Timburg ja tilattu taloon.com -verkkokaupasta. Sohva on todella helppo pitää puhtaana, sillä pehmusteiden materiaalit hylkii hyvin likaa ja päälliset voi tarvittaessa pestä koneessa. Kyseisen merkin tuotteet on todella laadukkaita, joten olen varma, että tämä sohva tulee kulkemaan mukana tuleviinkin asuntoihin. Ja tulevaisuudessa muualle muuttaessa sohvaa on helppo pienetää tai jatkaa, sillä se koostuu yksittäisistä moduuleista eli sopii mihin tilaan vain.

Mikäli joku teistä siellä ruudun takana inspiroitui sisustamaan parvekettaan tai terassiaan uusiksi niin suosittelen tsekkaamaan todellakin taloon.com:n sivut. Oleskeluryhmien lisäksi sieltä löytyy hyvä valikoima myös muita tuotteita.

Mitäs mieltä siellä ruudun toisella puolella ollaan meidän parvekkeesta? Tällä puolella ollaan erittäin tyytyväisiä ja monet illat parvekkeella onkin jo tullut istuttua, sekä yhdet yöunetkin otettua.

*Sponsoroitu postaus*

14-4 9-2 11-1 1-2 5-4 7-2 8-1 10-2 3-5 4-4 6252C5 6-5 12-1

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *