Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: VUODEN MIESPUKEUTUJA / ELLE STYLE AWARDS 2016

23 lokakuun, 2016

Huh huh, nyt sitä alkaa vasta käsittämään mitä viime torstaina tapahtui! Silloin oli Elle Style Awardsit, joissa olin ehdolla Vuoden Miespukeutujaksi. Jo tuo ehdolla olo tuossa kategoriassa todella tyylikkäiden miesten joukossa oli suuri kunnia, mutta se vielä että me voitettiin! Monikko siksi, koska mä ja sä siellä ruudun takana saavutettiin tää pysti yhdessä.

Mä alotin bloggaamisen 2009 ja näiden monien vuosien aikana te siellä ruudun toisella puolella ootte tukenu mua ja auttanu mua. Ootte kehnu ja antanu kritiikkiä, mitkä on auttanu mua kehittymään monella osa-alueella, mutta etenkin pukeutumisen saralla. Oon tosi etuoikeutettu, että mulla on tämmönen toinen perhe täällä, someperhe. Sen lisäksi, että tuo tunnustus oli osoitus mun tyylistä se oli myös osoitus siitä, että mä voin aina luottaa teihin. Kiitos kaikille äänestäjille, ootte pahaita!

1

Teidän lisäksi kunnia kuuluu myös mun äidille. Tuolla gaalassa mainitsinkin puheessa äitini, joka antoi mun pienenä poikana täytellä H&M:n kuvaston mukana tullutta tilauslomaketta. Siihen mä sitten rustailin kaikkien mieleisten tuotteiden koodeja niin paljon, että lomakkeen rivit ei edes riittäny. Selväähän se oli, että suurin osa tuotteista jäi saamatta, mutta välillä äiti tilas mulle muutaman tuotteista. Tuosta mun innostus ylipäätään pukeutumiseen lähti, kiitos äiti!

Lisäksi iso kiitos kuuluu tietysti Valtterille, joka joutuu kuuntelemaan mun asukriisejä täällä kotona joka päivä. Tai ehkä eniten säälin sitä, että hän joutuu elämään mun vaatteiden kanssa… Tässä on nimittäin käyny niin, että me lähestulkoon asutaan mun vaatekomerossa ja mun vaatteet on vallannu sen muun osan asunnosta. Ehdotinkin tuossa muutama päivä takaperin, jos muutettaisiin tästä kolmiosta neliöön ihan vain siksi, että mun vaatteilla olisi enemmän tilaa ja no te voitte kuvitella Valtterin ilmeen silmien muljauttelun kera…

Eikä bloggaaja ja tubettaja olisi tietenkään mitään ilman upeaa kuvaajaansa. Iso kiitos siispä Miska Lehdolle, joka osaa aina ikuistaa niin upeasti asuni ja saa ne ei niin onnistuneetkin lookit loistamaan.

Iso kiitos myös Ellelle, että valitsivat mut ehdolle ja järjestivät tuon upean ikimuistoisen illan. Kiitos jo tulleista onnitteluista, ne lämmittävät sydäntä, olette ihania! Vielä kerran, KIITOS! <3

21 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *