Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: #COLORISTA

17 tammikuun, 2017

Hellou! Päivittelin instastooriin viime viikolla fiiliksiä helikopterilennolta, minkä jälkeen sain myös väriä tukkaan. Päivä päättyi bileisiin, joissa mukana oli ihanat Tuuli ja Jekku kavereineen. Jos ootte missannu mun stoorin niin tuossa yllä video, mikä kuvattiin kyseiseltä päivältä.

Tuolta päivältä laittamani päivitykset Instaan ja Snäppiin sai sen verran paljon ihmetystä ihmetystä, että aattelin kertoa teille mistä on kyse. Meikäläinen muodostaa näiden aiemmin mainittujen neitosten kanssa Suomen Colorista Squadin eli edustetaan L’Oréali Paris brändin uutta hiusvärisarjaa ja tuo kyseinen päivä oli vasta ensimmäinen osa tätä törkeen siistiä kampanjaa. Ensi torstaina luvassa on hiusvärinäytöstä toimittajille ja bloggaajille, kuun lopussa lennetään Tukholmaan ja vielä alkuvuodesta tuun kuvaamaan teille myös pari videota aiheeseen liittyen. Ensimmäisen niistä saatte nähdä hyvinkin pian… 😉

Tää on niin törkeen siisti juttu! Toivottavasti te ootte yhtä fiiliksissä kuin mä!

 *Postauksen sponsoroi L’Oréal Paris*

9 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *