Skrollaa alas
en
fi

15 FAKTAA LUCKYSTA

6 maaliskuun, 2017
IMG_7725

Hellou! Paljon on toivottu postusta meidän suloisesta vauvastamme ja tässä se nyt on vihdoin ja viimein. Eli tässä on 15 faktaa Luckysta. Kertokaa ihmeessä jos teillä on teidän karvakaverinne kanssa jotain juttuja joihin samaistutte.

ᵔᴥᵔ Luckyn koko nimi on Lucky White Prince, mikä on meidän antama. Nimensä hän on saanut kovasti arovstamani Lucky Blue Smith nimisen instagrammaajan ja mallin mukaan. Se ei siis suinkaan ole kennelnimi, kuten moni luulee. Kennelnimi on Mild Star’s Your Ice Cream.

ᵔᴥᵔ Luckyn päivien kohokohtia ovat perhehetket, hän rakastaa niitä! Aamuisin hän vahtii sängyn vieressä ja kun hän huomaa mun tai Valtterin avaavan silmät niin hän vaatii, että hänet nostetaan sänkyyn (meillä on siis korkea sänky, jonne hän ei pääse itse hyppäämään). Siinä saattaa tuntikin vierähtää kun hän möyrii sängyssä ja nauttii isän (minä) ja iskän (Valtteri) rapsuteltavana ja halittavana olosta. Tällaisia hetkiä meillä onkin aina useampi päivässä, kuten päivällä sohvalla ja illalla taas sängyssä nukkumaan mennessä.

ᵔᴥᵔ Vaikka Lucky rakastaa huomiota ja on tottunut olemaan huomion keskipiste pienestä pitäen, sillä kaikki vastaantulijat pysähtyvät häntä aina rapsuttelemaan lenkillä niin siitä huolimatta hän ei ole koskaan ollut sylikoira. Se on niin hirveetä kun toinen on niin söpö, että tekisi mieli kantaa sylissä koko ajan, mutta toinen taas ei yhtään halua olla sylissä. Onneksi löysin tähän ratkaisun jo sillon kun tuo karvapallero saapui meille. Lucky nauttii suunnattomasi kun häntä hytkyttää sylissä kuin pientä ihmisvauvaa ja meinaa silloin jopa nukahtaa syliin. Välillä kun teen tuota julkisilla paikoilla niin musta tuntuu, että ihmiset pitää mua just sellasena koirahulluna, joka kuvittelee koiraansa ihmisvauvaksi… Se saattaa välillä pitääkkin paikkaansa, haha.

ᵔᴥᵔ Lucky ilmeisesti nauttii tuosta hytkymisestä myös muualla, sillä hän rakastaa matkustaa taksissa ja junassa. Vaikka muuten hän harvemmin nukahtaa syliin niin matkustaessamme hän vetää aina sikeitä. Saadaankin usein junassa kommenttia muilta, että kuinka meidän pikku prinssi osaa olla niin nätisti.

ᵔᴥᵔ Tällä hetkellä Lucky vaikuttaa siltä, että hän luulee olevansa kissa. Hänellä on jokin hullu kiipeilyvaihe meneillään ja  lempipuuhaa on kiipeillä sohvan selkänojilla ja hyppiä olohuoneen pöydälle. Meillä hän saa myös näin tehdä, kunhan osaa tulla alas käskettäessä. Kylässä ollessa kun saattaa olla eri säännöt.

IMG_7728

ᵔᴥᵔ Lucky matkustaa mielummin hissillä kuin menee portaita. Kehen lie tullut… 😀

ᵔᴥᵔ Edellisestä faktasta huomaa kyllä kuinka paljon vaikutteita koira ottaa vanhemmiltaan. Lucky nimittäin rakastaa käydä lenkillä sateesta huolimatta, sillä itse tykkään vesisateesta. Siinä on jotain tunnelmallista…

ᵔᴥᵔ Luckyn lempilelu on ehdottomasti Murr’noldsin donitsi. Niitä meillä on mansikka- ja suklaatäytteellä, joista jälkimmäinen on hänen ehdoton suosikkinsa.

ᵔᴥᵔ Muuten Lucky ei ihan hirvesti välitä koirille tarkoitetuista leuluista. Hän tykkää enemmän leikkiä teippiharjan suojakotelolla ja pesuaineiden mukana tulevilla pesupalloilla, joihin annostellaan pesuaine. Lakanoita pesukoneesta ottaessa hän tulee viereen vahtimaan, että milloin sieltä tipahtaa pallo napattavaksi. Vaikka meillä on pesupalloja useampi niin välillä havahdutaan siihen, että kaikki niistä ovat mystisesti kadonneet. Myöhemmin niitä sitten löytyy sohvan alta ja Luckyn omaan sänkyyn kätkettynä.

ᵔᴥᵔ Lucky rakastaa pusuttelua ja hänen lempinimensä onkin nuolumonsteri. Välillä kun näkyy videolla tai Snäpissä kuinka Lucky pusuttelee suulle niin saan kommenttia, että kuinka ällöttävää se on ja enkö tiedä kuinka paljon bakteereja siinä on. Tiedän toki ja se ei mua haittaa. Toki lenkin jälkeen, kun on juuri haisteltu pissoja ja kakkoja ei tee mieli pussailla, mutta aamulla mun puolesta saa pussailla ja nuolla naamaa. Sillon on yleensä syöty ja juotu ja pureskeltu suuta puhdistavaa luuta. Tämän aamuisen pusutteluhetken jälkeen itsekkin pesen hampaat ja kasvot niin eipä se kovin vaaraksi ole.

48.1IMG_7726

ᵔᴥᵔ Nuolumonsteri nimitys tulee myös siitä, että jos avaa suun ja pitää jotain ääntä, kuten ”aaaaaaaaa” niin Lucky kirjaimellisesti tunkee koko PÄÄNSÄ suuhun ja alkaa nuolla kurkkua…

ᵔᴥᵔ Ankka päällysteiset Hau-Hau Champion merkkiset luut saavat karvaturrimme sekaisin!

ᵔᴥᵔ Toisaalta Luckyn saa sekaisin mikä tahansa lattialle putoava asia, etenkin kuitit ja nenäliinat. Se on pakko siepata heti suuhun ja juostava karkuun, minkä pörröisistä kintuistaan pääsee. Sitä tuntee itsensä niin hitaaksi ja kömpelöksi kun jahtaa asunnossa tuollaista pientä vikkelää kaveria, joka pääsee sujahtamaan pöytien alta sohvan allekkin.

ᵔᴥᵔ Moni on kysellyt meiltä, kuinka meidän vauvamme silmät eivät vuoda. Pommeilla kun on ikävänä tapana vuotaa silmät, mikä saa aikaan rähmäiset ja tummuneet silmänaluset. Mun siskolla on kultanennoutaja ja hän kertoi, että heidän Onni-hauvan turkki meni lohinappuloihin siirtyessä heti parempaan kuntoon. Luin tuon myötä enemmänkin lohinappuloista ja niissä oli sen verran paljon terveysvaikutuksia, että mietin, että voishan noita huvikseen kokeilla. Niissä haju oli myös tosi voimakkaampi, joten ajattelin niiden maistuvan Luckylle paremmin. Hän kun oli aiemmin todella nirso nappuloille. No uudet nappulat katosivatkin hetkessä prinssimme ruokakupista ja ajan saatossa huomattiin, että silmätkään eivät vuoda enää lainkaan.

ᵔᴥᵔ Lucky on tietääksemme Suomen seuratuin koira ja hänen hulluttelujaan seraa Instagramissa (@luckywhiteprince) 44 000 seuraajaa.

IMG_7727

83 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *