Skrollaa alas
en
fi

THROWBACK: SALATTU ASUVIDEO VUODELTA 2013

2 syyskuun, 2017

Osa uudemmista seuraajista ei välttämättä tiedäkkään, että meikäläisellä on pitkä salattu historia YouTuben puolella. Vuonna nakki ja perunamuussi, kun Suomessa ei vielä tunnettu käsitettä tubettaminen niin pikku-Janne Oulusta lataili jo videoita tubeen. Tosin lähinnä siitä syystä, että se oli ainut hyvä kanava, mitä kautta videot sai upotettua tänne blogiin. Äsköttäin muokkasin YouTube -kanavani asetuksia ja siinä samalla eksyin vanhoihin videoihini, jotka olen jo aikoja sitten piilottanut teiltä (ja itseltäni), sillä koen niistä suurta myötähäpeää… Tosin jostain sitä on aina aloitettava olipa asia mikä tahansa eli ilman näitä piilotettuja videoita tuskin istuisin tässä.

Silmiini osui tämä 2013 kuvattu video, jossa esittelen asuni. Olin niin ylpeä tuosta sen hetken lamppariasustani, että halusin ikuistaa sen videolle. Olin saanut Canonilta myös uuden puuterirasiaa muistuttavan Legria -kameran ja keksin mielestäni SILLOIN hienon ja coolin tavan esitellä sen, mikä näkyykin videolla. Muista elävästi tuon kuvauspäivän, kun lähdettiin ystäväni Antin kanssa Pikisaaren tenniskentän viereen kuvaamaan tätä videota. Tästä katsoessa tuli hirveet nostalgiat ja tästä välittyy ihanan syksyinen fiilis, että ajattelin jakaa tän myös teille tänne blogin puolelle näin alkaneen syyskuun kunniaksi. Ehkä joku muistaa tän videon niiltä ajoilta, kun tämän julkiaisin ja uudemmille seuraajille tämä pikku-Jannen  eteerinen ja kohtalokas poseerailu Lanan Young And Beautiful kipaleen tahtiin on varmasti viihdyttävää katsottavaa. Tosin en tiedä onko nuo mun poseeraus ilmeet muuttuneet ollenkaan vuosien saatossa, ne ehkä on jopa se ainut muuttumaton asia meikäläisessä. 😀 En myös kestä tuota kameran heilumista ja mun aivan upeita ja lyömättömiä editointitaitoja, haha.

Mitä tyypit sanoisitte, jos heittäisin välillä, vaikka kerran kuukaudessa, näitä vanhempia piilotettuja videoita tänne blogin puolelle?

30 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *