Skrollaa alas
en
fi

STOCKHOLM FASHION WEEK 2017

9 syyskuun, 2017
stockholm fashion week (13)

Viime viikon torstaina lähdettiin Valtterin ja pienen bloggaajista, toimittajista ja urheilijoista muodostuvan porukan kanssa Tukholmaan muotiviikoille. Björn Borg nimittäin kutsui meidät katsomaan heidän näytöksensä ja lennätti meidät tuonne Pohjanlahden toiselle puolelle. Saavuttiin ensin Hobo hotelliin, mikä oli super hyvällä paikalla ja just sen tyylinen mesta mistä itse tykkään – rento ja nuorekas. Tosin jos olet vegaani niin aamupalaa en voi suositella, mutta sekasyöjiltä se sai paljon kehuja. Kaiken puolin muuten aivan ihana hotelli!

Tällaisilla reissuilla aikataulu on yleensä aika tiivis ja tälläkin kertaa kerettiin hotellilla pikaisesti vain vaihtaa vaatteet ja laittautua ja sitten oli aika suunnata tällä meidän porukalla illalliselle. Istuttiin Valtterin kanssa pitkän pöydän toisessa päässä ja vastapäätä meitä istui toimittajia ja oli ihan super mielenkiintoista jutella heidän kanssaan, kun näkökulmat moniin asioihin oli niin erilaiset. Pressimatkoilla yksi siisteimmistä jutuista onkin se, kun pääsee tutustumaan uusiin tyyppeihin ja juttelemaan yhteisistä kiinnostuksen kohteista, mutta ihan eri näkökulmista. Ravintolan ulkopuolella meitä odotti kaksi limusiiniä, joilla siirryttiin The Royal Tennis Halliin, missä tämän vuotinen Björn Borgin näytös järjestettiin. Näytös oli upea ja täytyy sanoa, että Björn Borgin uusi mallisto osuu niin hyvin yhteen meikäläinen tyylin kanssa, että voisin pukeutua jokaiseen lavalla näkemääni asuun.

Perjantaina tallustettiin Valtterin kanssa kahdestaan pitkin Tukholman kauniita katuja ja käytiin syömässä Lilla Ekot kahvilassa, missä saatiin myös suloisia karvaisia kavereita. Itse asiassa huomenna julkaisen viimein videon tältä reissulta ja nämä karvaiset kamut näkyvät siinä, joten älkää missatko huomista videota, ne sulattaa teidän sydämet! Kahvilalle vahva suositus näiden pörröpalleroiden lisäksi myös ruoan suhteen! Ruoan jälkeen käytiin vielä kiertelemässä kauppoja Tuulin ja Ainon kanssa, jotka olivat juuri tulleet Tukholmaan ja sen jälkeen meidän olikin jo aika suunnata nokkamme kohti lentokenttää ja kotia. Kaikin puolin aivan ihana matka!

stockholm fashion week (20) stockholm fashion week (2) stockholm fashion week (3) stockholm fashion week (10) stockholm fashion week (4) stockholm fashion week (5) stockholm fashion week (6) stockholm fashion week (7) stockholm fashion week (8) stockholm fashion week (9) stockholm fashion week (11) stockholm fashion week (12) stockholm fashion week (14) stockholm fashion week (16) stockholm fashion week (17) stockholm fashion week (15) stockholm fashion week (18) stockholm fashion week (19) stockholm fashion week (1)

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *