Skrollaa alas
en
fi

KAHDEKSAN ASUA LISSABONISTA

23 elokuun, 2019

Mä rakastan syksyistä vesisadetta, koska siinä on jotain rauhoittavaa, joten tuo ulkona vallitseva harmaa sää on todellakin meikkiksen mieleen. Mä tiedän sen kuitenkin masentavan montaa, joten tämä postaus olkoon juuri erityisesti teille pakoreitti todellisuudesta aurinkoiseen kaupunkiin ja sen kuumille kaduille.

Oltiin Valtterin kanssa kesäkuussa Lissabonissa viikon ajan. Mä en yleensä stressaa reissulle pakkaamista, koska luotan siihen, että mun vaatehuoneesta kyllä löytyy aina jotain. Tällä kertaa mua stressasi, sillä mä en oikeasti omista juurikaan kesävaatteita. Kesä on kaikista epäinsipiroivinta aikaa pukeutumisen ja muodin suhteen, koska yleensä on pakko pukeutua vain sen mukaan, että on mahdollisimman vähän mitään päällä. Onnekseni löysin Asoksen kauluspaitavalikoiman, sillä mä suorastaan villiinnyin erikoisista ja aika villeistäkin kuoseista. Kuten alla olevista asukuvista näkyy niin nykyään mä omistan kauluspaitoja jokaisessa mahdollisessa kuosissa. Ei ole olemassa enää tilannetta mihin multa ei löytyisi kauluspaitaa ja nämä olikin todella kovassa käytössä tänä kesänä täällä Suomessakin. Toinen vaateryhmä, josta mä olen nyt eniten innoissani on kimonot. Omistan jo kolme kimonoa ja tämä ensimmäisten kuvien kimono on mun ehdoton suosikki!

Tällä kertaa pidän jutut vähän lyhyempinä, koska ajattelin rustata postauksen, missä kerron enemmän omista fiiliksistä kyseisestä kaupungista ja voisin myös jakaa Lissabon vinkkejä, sillä niitä on paljon. Olisitteko kiinnostuneita tällaisesta? 🙂 Nyt jaan kuitenkin jo yhden vinkin ja se on se, että pakatkaa mukaan vain kenkiä, joilla on hyvä kävellä. Kadut on nimittäin niin mäkisiä ja täynnä vanhoja laattoja, että meikäläisen jalat oli ihan rakkuloilla tän reissun jälkeen.

naaGLissabon23 naaGLissabon40

Aurinkolasit / Ray-Ban
Sormukset / Versace
Kimono / ASOS
Shortsit / ASOS
Hihaton / ASOS
Kengät / NLY Man
Laukku / ASOS

 

naaGLissabon51 naaGLissabon31

Aurinkolasit / Ray-Ban
Hattu / ASOS
Kauluspaita / ASOS
Shortsit / Topman
Kengät / NLY Man

 

naaGLissabon36

Kello / Daniel Wellington
Hattu / ASOS
Kauluspaita / ASOS
Hihaton / ASOS
Kengät / NLY Man
Housut / Zalando

 

naaGLissabon38 naaGLissabon16

Aurinkolasit / Ray-Ban
Sormukset / Versace
Kauluspaita / ASOS
Shortsit / ASOS
Hihaton / ASOS
Kaulakoru / ASOS
Kengät / ASOS
Housut / Zalando

 

naaGLissabon52

Aurinkolasit / Ray-Ban
Kello / Daniel Wellington
Hattu / Brixton
Shortsit / ASOS
Kauluspaita / ASOS
Hihaton / ASOS
Laukku / ASOS
Kengät / Birkenstock

 

naaGLissabon42 naaGLissabon53

Aurinkolasit / NLY Man
Kauluspaita / ASOS
Shortsit / ASOS
Hihaton / NLY Man
Kengät / Nike

 

naaGLissabon45naaGLissabon29

Aurinkolasit / Ray-Ban
Sormukset / Versace & Kultajousi
Kauluspaita / ASOS
Shortsit / ASOS
Hihaton / Urban Classics
Kengät / NLY Man

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *