Skrollaa alas
en
fi

KAMAT JAKOON – EROTREENI / OLOHUONE-PODCAST

24 helmikuun, 2020
Olohuone-coverkuva02

Keskustelupalstoilla on mietytty ja jopa innoissaan toivottu meidän eroa, joten nyt me erotaan – ainakin seuraavan tunnin ajaksi! Ollaan oltu yhdessä kohta kahdeksan vuotta, mutta mitä jos sitä ennen tapahtuukin kaikista pahin eli ero! Miten ero vaikuttaisi kaikkien näiden vuosien jälkeen konkreettisesti meidän elämiin? Jäisikö kumpikaan meidän yhteiseen asuntoon, tai Etelä-Suomeen ylipäätään? Miten koirien yhteishuoltajuus toimisi? Onko tällaisten asioiden läpikäynti turhaa pirujen seinille maalailua, vai merkki terveestä parisuhteesta?

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *