Skrollaa alas
en
fi

RUISROCK 2019

heinäkuu 10, 2019
naaGRuisrock 20193

Nyt ollaan viimein palattu ja palauduttu Ruissista. Eilen illalla lämmitin saunan, kuorin itseruskettavat pois ja pesin tukan ensimmäistä kertaa viiteen päivään – Olo on kuin uudelleen syntynyt.

Mulla ja Valtterilla Ruissi meni aiempia vuosia rennommissa meiningeissä. Tänä vuonna päätettiin, että ei juosta keikkojen perässä hullulla aikataululla vaan otetaan rennosti, nautitaan fiiliksestä ja ruoasta, sekä toki siinä samalla myös hyvästä musiikista. Sääennustuksista huolimatta ei kastuttu vaan lauantaina saatiin jopa aurinkoa pilvettömältä taivaalta. Ruissintaikaan voi aina luottaa!

Eniten odotettu esiintyjä mun kohdalla oli Troye Sivan, sillä osa saattaa ehkä muistaa, että joitain vuosia sitten kuuntelin hänen musiikkia hyvin ahkerasti. Hän oli aikoinaan myös tubettaja ja oon seurannutkin häntä niistä ajoista saakka. Oli todella siistiä nähdä Troye livenä, sillä hän ehdottomasti täytti kaikki odotukset ja enemmänkin. Siinä on mieletön esiintyjä!

Ollaan aiempina vuosina lähdetty Ruissista kotiin jo sunnuntai-iltana, mikä on ollut aina yhtä kaaosta. Koko päivä menee muutenkin vain kelloa vilkuillen, että millon kannattaisi lähteä alueelta, että ei varmasti myöhästy. Nyt otettiin juna vasta maanantaille ja se oli paras päätös pitkään aikaan. Oli ihana nukkua hyvät unet hotellin sängyssä ja aamulla kaikessa rauhassa kerätä kamat kasaan.

Kiitos Ruissille, kun kutsui meidät ja järjesti meille taas upean festariviikonlopun!

naaGRuisrock 201915 naaGRuisrock 20196 naaGRuisrock 20192 naaGRuisrock 201917 naaGRuisrock 20191 naaGRuisrock 20194 naaGRuisrock 201911 naaGRuisrock 20195 naaGRuisrock 20197

VIISI ASUA LONTOOSTA

heinäkuu 6, 2019

Mä en edes muista milloin olisin viimeksi julkaissut perinteisen asupostauksen, joten kiritään tahti kiinni tällä viiden asun postauksella. Lontoon toukokuiset säät olivat juuri meikäläisen mieleen eli aurinko paistoi ja oli lämmin, mutta ei liian lämmin pitkille housuille ja hihaton + kauluspaita tai hihaton + takki yhdistelmälle. Pukeutumisen kannalta kesä ei ole lemppari vuodenaikojani juuri siitä syystä, että silloin usein joutuu miettimään asua vain siltä kannalta, että miten voin laittaa mahdollisimman vähän päälle, mutta kuitenkin niin että en ole asussa keskustaan lähdettyäni syytettynä itsensäpaljastelusta. Viihdyn vain kotona t-paidassa ja shortsit yhdistelmässä, mutta muuten se tuntuu jotenkin alastomalta ja tylsältä.

Lontoossa onneksi ei ollut helteistä, mikä oli hyvä muutenkin, sillä helle kaupunkilomalla ei ole yhtään meikäläisen juttu. Korkeiden rakennusten välissä ei tuule, joten rakennuksen seinistä ja maasta hohkaava lämmin ilma jää seisomaan ummehtuneille kaduille ja puolestaan hellesäällä sovituskopissa vaatteiden testaaminen on yksinkertaisesti puhdasta saatanuutta. Lontooseen matkaavat, kannattaa siis varata lennot keväälle, syksylle tai joulun tienoille, jos suunntelmissasi on shoppailumatka.

Mutta nyt niihin asuihin…

naaGLondon13 naaGLondon9

Takki / Acne Studios
Kauluspaita / Asos
Hihaton / Asos
Housut / Zalando
Kengät / Dr. Martens
Aurinkolasit / Ray-ban

 

naaGLondon11 naaGLondon12

Aurinkolasit / Dior
Takki / Asos
Hihaton / Asos
Housut / Zalando
Kengät / Dr. Martens

 

naaGLondon14 naaGLondon15

Laukku / Gucci
Sormukset / Vercase
Takki / Levis´s
Hihaton / Asos
Housut / Zalando
Kengät / Nike
Aurinkolasit / Ray-Ban

 

naaGLondon16 naaGLondon17

Kauluspaita / Asos
Hihaton / Asos
Laukku / Asos
Housut / Zalando
Aurinkolasit / Ray-Ban

 

naaGLondon22 naaGLondon21

Takki / Levi´s
Hihaton / Asos
Farkut / Polar Skate Co
Laukku / Hai
Kengät / Hai
Aurinkolasit / Ray-Ban