Skrollaa alas
en
fi

Q & A – TOTUUKSIA SOMESTA / OLOHUONE-PODCAST

marraskuu 23, 2022

Olohuone-coverkuva-vakaa
Olohuoneen 150. jakso käsittelee meille hyvin tuttua aihetta: sosiaalista mediaa. Sosiaalinen media on meille loppumaton inspiraation, tiedon ja yhteisöllisyyden tunteen lähde mutta myös elinkeino. Jaksossa me vastataan podcastin kuuntelijoiden kiperiin kysymyksiin liittyen sosiaaliseen mediaan ja sen käyttöön.

Kumpi meistä oli jo päättänyt luopua someurasta vuosia sitten?

Miten me käsitellään somessa saatuja negatiivisia kommentteja ja kumpi blokkaa säälimättä ilkeitä kommentteja laittavat ihmiset?

Saavatko somen ammattilaiset paineita muiden julkaisuista?

Mikä Valtteria järkytti Tove-elokuvassa?

Jaksossa me annetaan myös vinkit sellaiselle, joka suunnittelee somen aloittamista mutta pelkää saavansa vihaa niskaansa sekä kerrotaan meidän ruutuajat. Kerron myös, mikä viimeaikainen tapahtuma sai minut pohtimaan muiden ihmisten näyttämistä somekanavissa – milloin yksityishenkilöstä tulee julkkis ja mitä kaikkea julkisuudessa täytyy kestää vai saavatko kaikki asettaa omat rajansa itse?

VIBRAATTORI SUKKALAATIKOSSA & PETTURIKUMPPANEITA / OLOHUONE-PODCAST

marraskuu 17, 2022
Olohuone-coverkuva-vakaa

Olohuoneessa ollaan tuttujen teemojen äärellä kun me reagoidaan olkkarilaisten likaisiin salaisuuksiin ja elämän noloimpiin tilanteisiin. Tässä jaksossa kuullaan muun muassa moraalittoman kahvinjuojan tarina sekä se, mitä tapahtuu jos kumppani ei päästä ajoissa vessaan. Ihmiset tekevät ihmeellisiä asioita silloin, kun kukaan ei ole näkemässä…

Mikä neuvo me annetaan hänelle, joka ei ole varma lapsensa isästä?

Mitä kaikkea yksi kuuntelijoista on jakanut äitinsä kanssa?

Miksi ihmiset säilyttävät vibraattoreja vaatteiden seassa?

Mitä mieltä me ollaan koirankakan hieromisesta naapurin oveen?

Jaksossa kuullaan myös, miten yksi kuulijoista selvitti kumppaninsa pettävän ja mitä voi pahimmillaan tapahtua, kun yliajattelee vessassa käyntiä. Jaksossa me kerrotaan myös meidän tulevista matkasuunnitelmista: tästä reissusta kuullaan varmasti vielä monta vuotta ja monet olkkarilaiset varmasti arvaavat matkakohteen jo ennen jakson kuuntelua.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme ja Instagram-tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥