Skrollaa alas
en
fi

MEIKKI NELJÄN SÄVYN PALETILLA

toukokuu 21, 2018
Meikki 1

Yleensä käytän silmämeikin tekoon usean sävyn isoja ja suhteellisen hintavia paletteja, joskus jopa useampaa tällaista palettia. Toissapäivänä kaappeja siivotessa löysin sieltä NYX Professional Makeupin Full Throttle Shadow Palette -luomiväripaletin sävyssä Stunner, mikä luonnollisesti oli täysin koskematon. Mulla sattui kerrankin olemaan koko päivä vapaa, joten aamulla laitoin musiikin soimaanja siveltimet heilumaan, kuin omistaisin kaiken ajan maailmassa. Samalla haastaen itseni luomaan silmämeikin kyseisellä neljän sävyn paletilla. Loppujen lopuksi se ei ollut haastavaa, sillä todella innostuin paletin turkoosista sävystä.

Oli todella ihanaa pitkästä aikaa meikata rauhassa ja kokeilla samalla uusia tuotteita. Runsaspigmenttiseksi itseään kuvaileva luomiväripaletti todellakin lunasti lupauksensa. Vihdoin pääsin myös käyttämään NYX Professional Makeupin Cosmic Metals Lip Cream –huulivoidetta, minkä olen halunnut pitkään yhdistää johonkin lookkiin, koska onhan tuo nyt ihan super makee! Monet vastaavat metallinhohtoiset huulituoteet tahtoo levittyä epätasaiseksi tai kuivua epämiellyttävän näköisiksi ja tuntoisiksi, mutta tässä koostumus pysyi ihanan ”kermaisena”. on tehty Kylie Cosmetics Glitter Eye Superstar -tuotteella

Pohja
SMASHBOX / Photo Finish Foundation Primer
L.A. GIRL / PRO.Matte HD Long Wear Foundation (Natural + Medium Beige)
MAYBELLINE / Instant Eraser Concealer
NYX PROFESSIONAL MAKEUP / Gotcha Covered Concealer (Light Clair)
ANASTASIA BEVERLY HILLS / The Orginal Contour Kit (Light To Medium)
GRIMAS / Transparent Powder
NYX PROFESSIONAL MAKEUP / Studio Finishing Powder
ANASTASIA BEVERLY HILLS / Blush Kit (Radiant)
JEFFREE STAR COSMETICS / Skin Frost Pro Palette 24 Karat (Sarcophagus)
MAC COSMETICS / Prep + Prime Fix +

Silmät
ANASTASIA BEVERLY HILLS / Brow Wiz (Taupe)
ANASTASIA BEVERLY HILLS / Dipbrow Pomade Dark Brown (Taupe)
BENEFIT / gimme brow+ volumizing eyebrow gel (3)
NYX PROFESSIONAL MAKEUP / Full Throttle Shadow Palette (Stunner)
KYLIE COSMETICS / Glitter Eye (Superstar)
LOREAL PARIS / Infaillible Gel Crayon (I’ve Got The Blue 10)
LOREAL PARIS / Infaillible Gel Crayon (Back to Black 01)
EYLURE / Most Wanted (#feedtheneed)

Huulet
NYX PROFESSIONAL MAKEUP / Cosmic Metals Lip Cream (07 Electromagnetic)

Meikki 3 Meikki 2

VIDEO: GET UNREADY WITH ME

toukokuu 20, 2018


äää

Mulla oli ennen tapana käydä hakemassa Lifen myymälästä ne vähän tujummat vitamiinit, että en sairastu flunssakautena, mutta kyseisen ketjun myymälöissä on valtava valikoima muitakin tuotteita, kuten kosmetiikkaa. Olen ollut tästä yhteistyöstä henkilökohtaisesti erityisen innoissani, sillä jo vuoden alussa pääsin tekemään ensimmäisen myymälävierailun ja katsomaan henkilökunnan kanssa mun iholle ja tarpeisiin sopivat tuotteet. Kevään aikana olen kerennyt tehdä useammankin vierailun, joiden yhteydessä olen saanut santsata lempparituotteitani, sekä katsoa uusia tuotteita niiden tilalle, mitkä eivät ole mun ihotyypin kanssa toimineet. Lifen myymälään voi vapaasti kuka tahansa mennä puhumaan omasta hyvinvoinnistaan, kuten iho-ongelmista, jolloin asiantuntevilta konsunteilta saa juuri omiin tarpeisiin sopivia tuotesuosituksia.

Life ihonhoito (3) Life ihonhoito (4)

Videolla puhutaan ihonhoidosta, sekä näytän myös miten putsaan meikit pois ja esittelen samalla ihonhoitotuotteet, joita käytän iltaisin. Kasvojen ihon hoidossa olen jo pitkään ennen tätä yhteistyötä luottanut Mádaran tuotteisiin. Vaikka en meikeissä juurikaan käytä luonnonkosmetiikkaa niin ihonhoidossa suosin ehdottomati mahdollisimman puhtaita, ei synteettisesti valmistettuja tuotteita. Iltaisin ja aamuisin levitetyt voiteet ovat kuitenkin niitä, joiden annetaan imeytyä ihoomme kellon ympäri, joten tahdon niiden olevan mahdollisimman puhtaita tuotteita. Ei synteettisesti valmistetut tuotteet imeytyvät myös paremmin, jolloin tuotteen tärkeistä ainesosista saadaan kaikki hyöyty irti. Vartalon hygieniassa ja ihon hoidossa puolestaan käytän Lifen oman Life -merkin tuotteita. Ne ovat myös luonnonkosmetiikkaa, mutta lisäksi täytyy kehua purnukoiden ulkoasua. Tuotteissa, mitä säilytetään esillä, kuten käsisaippuassa ja vartalon pudistusgeelissä mulle on myös tärkeää se, miltä tuotteiden ulkoasu näyttää. Kaksi ystävääni onkin itse asiassa meillä yökylässä ollessaan ja suihkussa käytyään kysynyt, että miltä brändiltä ovat suihkuhyllyllä komeilevat tuotteet.

Life ihonhoito (2) Life ihonhoito (1)

Lifen etu kosmetiikkamyymälöihin verattuna on ehdottomasti se, että heillä on myynissä myös laaja valikoima ravintolisiä ja vitamiineja. Tietyillä ravintolisillä ja vitamiineilla on suuri merkitys ihon kynsien ja hiusten hoidossa, joten sopivien kosmetiikkatuotteiden etsimisen lomassa kannattaa myös kiinnittää huomio niihin. Esimerkiksi kollageeni sisäisesti nautittuna on tehokkaampaa kuin kasvoille levitettävät kollageenituotteet. Videolla kuitenkin paneudutaan vain ulkoiseen ihonhoitoon ja tässä alla lötyykin linkin videolla käyttämiin tuotteisiin, jotka olen todennut kevään aikana mulle ja mun iholle parhaiksi.

Lifen myymälöissä in 21.-27.5 iho, hiukset & kynnet -kampanja, jossa on huikeita tarjouksia muun muassa Mádaran tuotteisiin. Lisäksi alennuskoodilla ”NAAG” saat -20 % kaikista normaalihintaisista Lifen oman Life-tuotesarjan tuotteista kesäkuun loppuun asti.

Tuotteet
LIFE / Body & Soul Shower Gel Citrus
LIFE / Body & Soul Shouffle Citrus
LIFE / Body & Soul Argan Oil
LIFE / Body & Soul Glowing Body Oil
LIFE / Body & Soul Deodorant Citrus
LIFE / Body & Soul Hand Soap Almond
LIFE / Body & Soul Hand Cream Almond
LIFE / Body & Soul Lip Balm XOXO Apricot
PUHDAS+ / Risiiniöljy
MÁDARA / Kaikki tuotteet