en
fi

VIDEO: SYNTTÄRIRISTEILY

helmikuu 18, 2018


*Kaupallisessa yhteistyössä Tallinkin kanssa*

Tuossa muutama viikko takaperin siskollani oli synttärit, joten päätin järjestää hänelle jotain kivaa. Tallinkin kanssa yhdessä lennätettiin hänet perjantaina Rovaniemeltä (missä hän asuu) tänne Helsinkiin koko viikonlopuksi. Perjantai ja lauantai meni Tallinkin 22h-risteilyllä Tallinnan ja tämä olikin meidän ensimmäinen yhteinen reissu ihan kahdestaan!

Yllätyin siitä kuinka paljon tekemistä itse laivalla on! Tallink Europalta löytyy useita liikkeitä ja PERFUME & FASHION -myymälässä on hyvin laajasti eri brändien kosmetiikkaa ja meikkejä myynnissä. Laivalla on itse asiassa superalet meneillään vielä helmikuun loppuun saakka ja osa tuotteista on jopa -50%. Europalla on monia ihania ravintoloita, joissa meillä taisi vierähtää siskoni kanssa suurin osa ajasta. 😉 Maissa kävimme tottakai läpi Rotermannin korttelin tarjonta, mihin kuuluu muunmuassa Stradivarius, Bershka ja Pull & Bear. Kävimme myös pyörähtämssä suurimmissa ostoskeskuksissa, joita ovat varmasti kaikille tuttu Viru, sekä sataman läheisyyteen vasta avattu Nautica. Upeita maisemia käytiin ihastelemassa Kohtuotsan näköalatasanteelta, mistä avautuu mielestäni kauneimmat maisemat Tallinnan ylle.

Meidän risteilyllä ei ollut mitään erityistä ohjelmaa laivalla, mutta nyt talvilomaviikolla siellä on monia upeita artisteja. Risteily on helppo ja edullinen lomavaihtoehto etenkin perheille. Laivalta (ja Tallinnasta) löytyy runsaasti tekemistä niin perheen pienimmille, teineille kuin vanhemmille – ja miksei isovanhemmillekin! Tallinkin 22h-risteilyt sekä Päivä Tallinnassa -risteilyt on helppo toteuttaa vielä viime tinkaankin erityisesti talvilomilla. Tutustu Tallinkin talvilomaviikon ohjelmaan ja risteilyihin täällä.

blogiTallink Europa (3) blogiTallink Europa (7) blogiTallink Europa (8) blogiTallink Europa (9) blogiTallink Europa (4) blogiTallink Europa (2) blogiTallink Europa (10) blogiTallink Europa (5) blogiTallink Europa (1) blogiTallink Europa (6)

VIDEO: YSTÄVÄNPÄIVÄ MEIKKI

helmikuu 13, 2018

Joko teillä on ystävänpäivä sunnitelmia? Me ajateltiin kiireisen vuoden alun vuoksi ottaa Valtterin kanssa rennosti, nauttia toisen läsnäolosta ja mennä perinteisemmän kaavan kautta. Suunnitelmissa on siispä ravintolaillallinen ja leffaa eli tänä vuonna ei ole tiedossa yllätysmatkoja, kuten viime ystävänpäivänä. Ei haluttu kiireen keskellä ottaa turhaa stressiä ohjelman suunnittelusta ja lahjoista, kuten ei pitäisikään. Kaikkia lahjojen kanssa stressaavia tahdonkin muistuttaa, että tärkeintä ystävänpäivässä on se kenen seurassa saat sen viettää.

Ystävänpäivästä, sekä juuri postissa saapuneista Jeffree Star Cosmetics 24 Karat ja Androgyny paleteista inspiroituneena päätin toteuttaa tällaisen Ystävänpäivä Meikki -videon. Kuten Jeffreen paleteissa yleensäkin, myös näissä on upea pigmentti! Androgyny paletissa on todella monipuolisesti erilaisia sävyjä, joten tulen varmasti tekemään sillä muitakin lookkeja ainakin tänne blogin puolelle. Itse asiassa olen harkinnut, että voisin alkaa kuvaamaan lookkejani useammin tänne blogin puolelle kuvien muodossa, koska meikkivideot viikottain voi olla hieman liian työläitä mulle kuvata ja editoida ja liikaa myös teille. Mutta tosiaan tällaista olen mietiskellyt 🙂

Ihanaa ystävänpäivää just sulle! ♥

|TUOTTEET|

LOREAL PARIS / Infallible Primer Matte Base
LOREAL PARIS / Infallible Total Cover Concealer Palette
LANCOME / Teint Idole Ultra 24H Long Wear Foundation
LANCOME / Effacernes Concealer
ANASTASIA BEVERLY HILLS / Contour Kit
GRIMAS / Transparent Powder
NYX PROFESSIONAL MAKEUP / Studio Finishing Powder
MAC COSMETICS / Mineralize Skinfinish (Lightscapade)
BENEFIT / ka-BROW! eyebrow cream-gel color / sävy 1
BENEFIT / precisely, my brow eyebrow pencil / sävy 2
BENEFIT / gimme brow volumizing eyebrow gel / sävy 1
JEFFREE STAR COSMETICS / Androgyny Eye Shadow Palette
JEFFREE STAR COSMETICS / Skin Frost Pro Palette / 24 Karat
URBAN DECAY / All Nighter Setting Spray
EYLURE / Volume Lashes 107
YSL / The Shock Volumizing Mascara

Jeffree Star (3) Jeffree Star (1)