Skrollaa alas
en
fi

KAHDEKSAN ASUA LISSABONISTA

elokuu 23, 2019

Mä rakastan syksyistä vesisadetta, koska siinä on jotain rauhoittavaa, joten tuo ulkona vallitseva harmaa sää on todellakin meikkiksen mieleen. Mä tiedän sen kuitenkin masentavan montaa, joten tämä postaus olkoon juuri erityisesti teille pakoreitti todellisuudesta aurinkoiseen kaupunkiin ja sen kuumille kaduille.

Oltiin Valtterin kanssa kesäkuussa Lissabonissa viikon ajan. Mä en yleensä stressaa reissulle pakkaamista, koska luotan siihen, että mun vaatehuoneesta kyllä löytyy aina jotain. Tällä kertaa mua stressasi, sillä mä en oikeasti omista juurikaan kesävaatteita. Kesä on kaikista epäinsipiroivinta aikaa pukeutumisen ja muodin suhteen, koska yleensä on pakko pukeutua vain sen mukaan, että on mahdollisimman vähän mitään päällä. Onnekseni löysin Asoksen kauluspaitavalikoiman, sillä mä suorastaan villiinnyin erikoisista ja aika villeistäkin kuoseista. Kuten alla olevista asukuvista näkyy niin nykyään mä omistan kauluspaitoja jokaisessa mahdollisessa kuosissa. Ei ole olemassa enää tilannetta mihin multa ei löytyisi kauluspaitaa ja nämä olikin todella kovassa käytössä tänä kesänä täällä Suomessakin. Toinen vaateryhmä, josta mä olen nyt eniten innoissani on kimonot. Omistan jo kolme kimonoa ja tämä ensimmäisten kuvien kimono on mun ehdoton suosikki!

Tällä kertaa pidän jutut vähän lyhyempinä, koska ajattelin rustata postauksen, missä kerron enemmän omista fiiliksistä kyseisestä kaupungista ja voisin myös jakaa Lissabon vinkkejä, sillä niitä on paljon. Olisitteko kiinnostuneita tällaisesta? 🙂 Nyt jaan kuitenkin jo yhden vinkin ja se on se, että pakatkaa mukaan vain kenkiä, joilla on hyvä kävellä. Kadut on nimittäin niin mäkisiä ja täynnä vanhoja laattoja, että meikäläisen jalat oli ihan rakkuloilla tän reissun jälkeen.

naaGLissabon23 naaGLissabon40

Aurinkolasit / Ray-Ban
Sormukset / Versace
Kimono / ASOS
Shortsit / ASOS
Hihaton / ASOS
Kengät / NLY Man
Laukku / ASOS

 

naaGLissabon51 naaGLissabon31

Aurinkolasit / Ray-Ban
Hattu / ASOS
Kauluspaita / ASOS
Shortsit / Topman
Kengät / NLY Man

 

naaGLissabon36

Kello / Daniel Wellington
Hattu / ASOS
Kauluspaita / ASOS
Hihaton / ASOS
Kengät / NLY Man
Housut / Zalando

 

naaGLissabon38 naaGLissabon16

Aurinkolasit / Ray-Ban
Sormukset / Versace
Kauluspaita / ASOS
Shortsit / ASOS
Hihaton / ASOS
Kaulakoru / ASOS
Kengät / ASOS
Housut / Zalando

 

naaGLissabon52

Aurinkolasit / Ray-Ban
Kello / Daniel Wellington
Hattu / Brixton
Shortsit / ASOS
Kauluspaita / ASOS
Hihaton / ASOS
Laukku / ASOS
Kengät / Birkenstock

 

naaGLissabon42 naaGLissabon53

Aurinkolasit / NLY Man
Kauluspaita / ASOS
Shortsit / ASOS
Hihaton / NLY Man
Kengät / Nike

 

naaGLissabon45naaGLissabon29

Aurinkolasit / Ray-Ban
Sormukset / Versace & Kultajousi
Kauluspaita / ASOS
Shortsit / ASOS
Hihaton / Urban Classics
Kengät / NLY Man

VANHOISSA VAATTEISSA MUOTIVIIKOILLE – MUOTIVIIKOT PUHELINKUVINA

elokuu 17, 2019
naaG1

Viime viikolla oltiin Valtterin kanssa Köpiksen muotiviikoilla, kun Daniel Wellington kutsui jokaisesta pohjoismaasta kaksi vaikuttajaa mukaansa. Ennen kun mennään itse asiaan niin mun täytyy tunnustaa, että mun työnteko on viime aikoina ollut todella hankalaa, kun mulla tulee nykyään sanasta vaikuttaja mieleen hahmo, joka on ikäänkuin hammaspeikko, mutta asuu korvassa ja se on syypää korvavaikkuun. En voi käyttää vaikuttaja sanaa enää koskaan tosissani! 😀

Mutta tosiaan, oltiin kaksi päivää Köpiksessä ja niihin päiviin kerkesi mahtua paljon; muutama muotinäytös, shoppailua, katuja täynnä paparazzeja, bileet kattoterassilla, hyviä ravintoloita ja useita drinkkejä. Yhtenä iltana saatiin drinkit, joihin oli tehty päälle meidän kuvat, jotka hetken päästä suli juomaan. Se oli ehdottomasti upein drinkki, mitä olen juonut! Söin myös ensimmäistä kertaa smørrebrødejä, mitkä ovat tanskalaisia voileipiä, missä päällä on niin paljon kaikkea, että niitä syödään lounaaksi. Ne oli taivaallisia! PR-matkat voivat olla joskus todella rankkoja, mutta tällä reissulla meistä pidettiin todella hyvää huolta heti alusta asti. Kun laskeuduttiin lentokentälle vastassa oli jo taksimatkalle pientä evästä ja upeassa hotellihuoneessa odotti ihana tervehdys.

naaG2naaG3

Trendien sykli on koko ajan nopeampi, mikä ahdistaa, mutta toisaalta on helpottava asia, sillä se on saanut ainakin mut shoppailemaan vain vähemmän. Trendit vaihtuu niin nopeasti, että mulla ei ole aikaa lähteä jokaiseen hullutukseen mukaan, se ei ole taloudellisesti järkevää, eikä myöskään ympäristön kannalta fiksua, sekä monet trendit eivät ole sellaisia, jotka miellyttäisi mun silmiä. Koska trendit vaihtuu nykyään tiheästi, musta tuntuu että nykyään on yleisestikin hyväksyttävämpää, että ei tarvitse lähteä jokaiseen ilmiöön mukaan. Välillä mulla on ollut puolen vuoden taukoja, jolloin en ole ostanut vaatteita ollenkaan, kun sen hetken muotikoltut eivät ole inspiroineet. Nykyään mä panostankin tosi paljon ajattomiin vaatteisiin, kuten kuvissa näkyvät musta Acnen nahkatakki, Guccin vyölaukku ja mustat housut. Tällaiseen ajattomaan tyyliin on helppo tuoda välillä niitä itselleen mieleisiä trendikledjuja, jotka kokee omakseen ja joilla saa välillä tuotua jotain vaihtelua tyyliin, kuten lepardipaita.

Tän hetken vallitsevat trendit eivät oikein ole meikäläisen juttu, joten tästä syystä muotiviikoille en ostanut mitään uutta vaan pakkasin mukaan, mitä vaatekaapista jo löytyi. Nyt olisi ollut in pukeutua jättimäiseen bleiseriin, mutta ihan hyvä, että meillä ei niitä Valtterin kanssa ollut. Täytyy nimittäin myöntää, että olihan se vähän huvittava näky, kun istuttiin pohjoismaalaisten bloggaajamimmien kanssa samassa pöydässä ja kaikilla heistä oli jättimäinen bleiseri päällä. He näytti siltä, että heillä oli ”pukeudu isoisän bleiseriin” -teemapäivä.

naaG4

Tämä oli mun neljäs kerta Köpiksessä ja joka kerta olen ollut vain muutaman päivän työreissulla. Mulla on ollut vähän sellainen on-off-suhde siihen kaupunkiin, koska joka kerta olen päässyt näkemään vain pieniä palasia itse kaupungista, minkä myötä mulla on ollut tylsä kuva siitä. Tällä reissulla vapaa-aikaa oli paljon enemmän, joten meillä tuli liikuttua laajemmin Köpiksessä, minkä myötä saatoin hieman rakastua siihen. Pääsin nimittäin ensimmäistä kertaa kiinni kaupungin rentoon tunnelmaan, söin yhden elämäni parhaimmista burgereista (ja se on jo jotakin) ja löysin monia pieniä vaateliikkeitä, joissa oli super kivoja juttuja. Onneksi Valtterilla jäi kaupungista sama fiilis kuin mulla, että tuonne on päästävä joskus lomalle niin mun ai tarvitse ylipuhua häntä. Ehkä jo ensi keväänä voisi olla sopiva hetki, kun meillä ei ole muita lomasuunnitelmia vielä sinne.

Nämä kaikki postauksen kuvat on otettu puhelimella ja editoitu mun omilla preseteillä. Mun Basics Mobile Presets -paketti sisältää 7 erilaista presettiä ja ne voi ostaa täältä.

naaG5