Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Skrollaa alas
en
fi

KYSY

helmikuu 17, 2020
Janne + Frans

Siitä on reilu kaksi vuotta aikaa kun viimeksi saitte kysyä multa kysymyksiä ja vastailin teille täällä blogin puolella, joten nyt on jo korkea aika antaa teille taas lupa kysyä. Tai siis ainahan te saatte kysyä multa, jos jotain kysyttävää on, mutta nyt mä suorastaan pyydän sua jättämään tän postauksen alle jonkun kysymyksen tai useammankin. 🙂 Kysyä voi esimerkiksi liittyen parisuhteeseen, yrittämiseen, politiikkaan tai ihan mihin vain. Kysymysten määrästä riippuen vastaan kysymyksiin yhdessä tai useammassa postauksessa seuraavien kuukausien aikana.

PHOTO DIARY II – NEW YORK

helmikuu 16, 2020
Brooklyn Bridge 4

Mä tiedän, että siellä ruudun toisella puolen on ainakin osa tuomitsee mut täysin näiden jouluisten kuvien julkaisemisesta helmikuun puolessa välissä, mutta mä olen ehdottomasti sitä mieltä, että joulukuusia voisi oikeastikin pitää vielä näille päiville saakka. Vaikka nyt on jo huomattavasti valoisampaa kuin muutama viikko sitten, sää on edelleen pääosin täällä Espoossa harmaata, synkkää ja sateista. Tässä parhaillaan tuijottelen työhuoneen ikkunasta ulos ja mietin kuinka paljon pirteämmältä vastapäinen kerrostalokin näyttäisi, kun ikkunoista näkyisi valoista kirkkaana hohtavat kuuset. Täällä Suomessa meillä pitäisi olla erityislupa joulun juhlintaan ainakin ystävänpäivään saakka, sillä meillä ei ole täällä muuta valoa kuin jouluvalot.

Tällä kertaa annan kuvien puhua puolestaan ja pidän höpinät lyhyenä. Toivon, että nämä kuvat Brooklynin Dyker Heightsin asuinalueen yliampuvista (mun makuun juuri sopivista) jouluvalaistuksista ja Bryant Parkin joulumarkkinoista tuovat valoa sun synkkään helmikuuhun.

Brooklyn Bridge 3 Brooklyn Bridge 5 Brooklyn Bridge 2 Christmas Tree Shops New York 1 naaGNYC33 naaGNYC29 Washington St, Brooklyn, NY 11201 Brooklyn Bridge Jane's Carousel Manhattan Bridge Brooklyn Bridge 1 Big Daddy's New York Big Daddy's New York 1 New York Christmas Christmas Tree Shops New York Top of the Rock (New York) Top of the Rock New York Moxy NYC Chelsea Moxy NYC Chelsea 2 naaGNYC36 Times Square NYC Dyker Heights Christmas Lights Dyker Heights Christmas Lights 2 Dyker Heights Christmas Lights 1 Bryant Park Winter Village 2019 Bryant Park Winter Village 2019 2 Bryant Park Winter Village 2019 1 Bryant Park Winter Village 2019 3