Skrollaa alas
en
fi

OLOHUONE -PODCAST: PALOIN LOPPUUN

marraskuu 15, 2018
Podcast (1)

Viime vuonna vaadin itseltäni paljon, enemmän kuin mun oli mahdollista antaa. Niinpä koin jatkuvaa riittämättömyyden tunnetta, viikko toisensa jälkeen koin epäonnistuneeni. Lopulta eräässä työpalaverissa nukahdin kesken kaiken istualleen. Paloin täysin loppuun. Silloin tajusin omat rajani, pidin lomaa ja hiljensin tahtia.

Syksy on mulle aina kaikista kiireisintä ja stressaavinta aikaa, joten yöunet ovat jääneet taas lyhyiksi, eikä mulla ole juuri ollut aikaa hengähtää. Viime viikolla erään työkeikan jälkeen ajettiin ystäväni kanssa takaisin Helsinkiin. Olo oli pitkän päivän jälkeen uupunut ja kun pysähdyttiin bensa-asemalle tankkaamaan ja täytyi laittaa pankkikortti masiinaan niin mulla ei tullut mieleen yhtäkään PIN-koodini numeroa. En edes ollut täysin varma montako numeroa siinä on. Siinä kohtaa tajusin, että nyt leikin taas omalla terveydelläni. Olen kantapään kautta oppinut, kun polttaa itsensä loppuun ei siitä palautuminen ole helppoa, joten tällä kertaa osaan pysähtyä ajoissa.

Tällä kertaa puhutaan Valtterin kanssa podcastissä muunmuassa näistä mun kokemuksista, mutta myös Valtteri avautuu häntä uuvuttavista asioista.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Acastin, iTunesin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

HYVÄLLÄ OMATUNNOLLA

marraskuu 14, 2018

Kaupallinen yhteistyö: Lohilo

Lohilo3

Karkkia ja sipsiä olen viimeisen viiden vuoden omillaan asumisen aikana ostanut kotiin vain muutaman kerran. Mulla on kuitenkin yksi heikkous ja se on jäätelö! Se ei ole meikkikselle vain kesän herkku vaan kauhon jäätelöä naamariin vuoden ympäri ihan viikottaisella tahdilla.

Low Sugar, High Protein ja Low fat, näistä on tehty meikäläisen perinteinen viikonloppuherkku, Lohilon jäätelö. Olen jo pitkään fanittanut heidän jäätelöitään, joita löytyy monessa herkullisessa maussa. Ennen suosikkini oli Chocolate Brownie, mutta nyt se on saanut haastajan syksyn uutuusmausta Chokladboll. Se näyttää vieneen myös monen muun herkuttelijan kielen mennessään, sillä jäätelöhyllyt ovat usein ammottaneet tyhjyyttään kyseisen tuotteen kohdalla. Toinen syksyn uutuuksista on Raspberry Salty Licorice, joka on puolestaan enemmän Valtterin makuun. Hän ei nimittäin piittaa suklaasta, kuten meikäläinen (Valtterin tavatessa olin varma, että hänessä on jokin vialla).

Lohilo1

Lohilon jäätelöistä erityisiä tekee matalat kalorimäärät, noin 120-170 kaloria / 100g. Pakkaukset puolestaan ovat kooltaan 175g, mikä on täydellistä, sillä mä en osaa lopettaa jäätelöpaketin lusikoimista ennen kuin pohja näkyy. Jäätelöpakkaus riittää kuitenkin hyvin yhden Riverdale jakson ajaksi, joten annos on siispä juuri sopiva. Lohilon jäätelöt sopivat hemmotteluhetkien lisäksi myös palkinnoksi onnistuneen treenin jälkeen tai piristäväksi välipalaksi kiireisen ja raskaalta tuntuvan arjen keskellä. Mä olen ihminen, jossa näkyy heti pieni herkuttelu, mutta kyseisiä jäätelöitä olen nauttinut hyvällä omatunnolla jo alkuvuodesta saakka. Ja epäiliöille tiedoksi, että jäätelö sopii kesäisen laiturin lisäksi myös täydellisesti kynttilävalossa nautittavaksi.

Lohilo4

Jäätelöt löytyy lähes kaikista S-ryhmän ja K-ryhmän kaupoista ja näin laktoosi-intolerantikkona tiedän monen miettivän vielä yhtä kysymystä… Kyllä, uutuusmaus ovat laktoosittomia ja muut maut vähälaktoosisia (alle 1% laktoosia). 😉 Lisää tietoa tuotteiden mauista ja saatavuuksista saat Lohilon Facebook -sivuilta.

P.S. Meikkiksen Instagramissa on nyt arvonta, jossa mahdollisuus voittaa Lohilon tuotepaketteja.

Lohilo2