Skrollaa alas
en
fi

VAIN SUOMI-JUTUT: SOPII KUIN NYRKKI SILMÄÄN / OLOHUONE-PODCAST

joulukuu 6, 2020
Olohuone 87

Hyvää syntymäpäivää, Suomi! Tänään vietetään 103-vuotiaan kotimaamme synttäreitä ja vaikka Linnan juhlia ei tänä vuonna järjestetäkään, ei se juhlahumua haittaa. Itsenäisyyspäivän kunniaksi me istahdettiin Valtterin kanssa meidän olohuoneen sohvalle ja kaadettiin laseihin kuohuvaa (kauralatten tuoksu ei tällä kertaa ole siis läsnä) ja pohdittiin hieman suomalaista kulttuuria.

Mikä kaikki on meillä normaalia, mutta ehkä naurattaa maailmalla?

Miksi bussipysäkeillä pidetään vähintään kahden metrin turvaväli muihin koronasta huolimatta, mutta saunassa voidaan istua ilkosillaan vierivieressä?

Montako sanaa Suomen kielessä on lumelle?

Onko ovisilmän suojan poistaminen normaalia, jotta voit vakoilla naapureita paremmin?

Kuuntele jakso ja tee itsekin hulvattomia huomioita omalaatuisista tavoistamme. Jakso löytyy myös poikkeuksellisesti videomuodossa mun Joulukalenterin kuudentena luukkuna, eli tällä kertaa voit sekä kuunnella että katsoa uusimman jakson. Video löytyy tietenkin mun YouTube-kanavalta.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

TYÖNTEKIJÄMME TOTUUS SOMEKULISSEISTA / OLOHUONE-PODCAST

marraskuu 26, 2020

Kaupallinen yhteistyö: Xiaomi

Olohuone 86 1

Olohuoneessa on tälläkin viikolla vähän erilainen kokoonpano, sillä studiossa on mukana mun lisäksi meidän yhteinen työntekijä ja mun pitkäaikainen ystävä, eli Sanna. Sanna on vastaamassa kuuntelijoiden kysymyksiin siitä, millaista on tehdä töitä vaikuttajille. Jaksossa kuullaan muun muassa, millaisia työnantajia me Valtterin kanssa ollaan kulissien takana! Kerron jaksossa, miksi juuri nyt oli oikea aika työntekijälle ja miksi päädyttiin valitsemaan juuri Sanna meille töihin.

Miten henkilöbrändille työskentely eroaa muusta sisällöntuotannosta?

Mitä uutta Sanna on oppinut työssä?

Millaisia työtehtäviä vaikuttajamarkkinoinnissa on?

Tuntuuko työ oikealta työltä?

Mikä on mussa ja Valtterissa työnantajana parasta ja mikä huonointa?

Kuinka paljon töitä tehdään yhden Instagram-kuvan eteen?

Mitkä ovat parhaita työsuhde-etuja?

Jaksossa kerrotaan myös, tuoksuuko olohuoneessa aina vain kauralatte ja millaisesta koulutus- ja työtaustasta on juuri tässä työssä etua. Puhuttiin Sannan kanssa myös paljon mun uudesta puhelimesta, eli Xiaomi Mi 10 T Pro 5G:stä. Nyt Black Friday -viikolla puhelimen ostajat saa kaupan päälle Xiaomin varsi-imurin! Tarjous on voimassa Xiaomin virallisilla jälleenmyyjillä, eli mm. Elisalla, Telialla, DNA:lla, Verkkokauppa.comissa, Powerissa sekä Gigantissa. Kerroin mun käyttökokemuksesta enemmän aiemmassa postauksessa, postaukseen pääset tästä!

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Olohuone 86 2 Olohuone 86 3