Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Skrollaa alas
en
fi

KULTAHIPUT AIKUISUUDEN PASKAKASASSA / OLOHUONE-PODCAST

marraskuu 7, 2019
naaGOlohuone-coverkuva02

Aikuisuus. Se on päässyt yllättämään etenkin vaikeuksien ja yleiseltä vaikuttavan pahan olon suhteen, ja juuri siksi tämän viikon jaksossa keskitytäänkin kaikkeen siihen ihanaan, josta ei olisi lapsena koskaan uskonut ilahtuvansa! Missä vaiheessa unelmat lelukaupan tyhjäksi ostamisesta vaihtuivat haavekuviin useamman kuukauden vuokran maksamisesta kerralla? Milloin löhöily alkoi tuntumaan tavoiteltavalta asialta, eikä tylsältä ja turhalta? Ja mihin ihmeeseen katosi kropan kyky sulattaa jokapäiväiset burgerit jättämättä jälkeäkään keskivartaloon?

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

VIDEO: TOTUUS NUORUUDESTANI / MY WEEK

marraskuu 4, 2019

Kaupallinen yhteistyö: Oulun Kaupunki

Tän viikon videossa kokeillaan jotain uutta, nimittäin päätin kuvata elämäni ensimmäisen My Week -videon! Videolla puhun henkilökohtaisista asioista, joista en ole aiemmin somessa puhunut. Lisäksi viikon aikana teen reissun Ouluun, missä muun muassa pidän puheen kaupungintalolla. Kertokaa ihmeessä mitä piditte ja mitä tykkäisitte, jos tekisin tulevaisuudessa uudelleen tän tyyppisen videon.