Skrollaa alas
en
fi

OLOHUONE -PODCAST: KAUPALLISET YHTEISTYÖT ÄRSYTTÄVÄT

marraskuu 1, 2018
Kansikuva

Sain huomautuksen Mainonnan Eettiseltä Neuvostola viime vuonna. Muunmuassa tästä puhutaan tämän kertaisessa jaksossa Valtterin ja Henryn kanssa, kun käsitellään kaupallisia yhteistöitä ja niistä syntyvää ärsytystä. Pyydettiin Jodelissa teiltä aiheeseen liittyen kysymyksiä ja kommentteja ja nyt me vastataan niihin täysin ilman suodattimia, rehellisesti. Paljastetaan miksi yhteistöistä saaduista palkkioista vaietaan ja puhutaan piilomainontaa harjoittavista artisteista ja julkkiksista.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Acastin, iTunesin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

VIDEO: GLAM WOLF / HALLOWEEN MAKEUP TUTORIAL

marraskuu 1, 2018

Karmaisevaa Halloweenia kaikille! Hetken aikaa näytti epätoivoiselta, mutta mä kerkesinkin kuvata teille Halloween -meikkivideon vielä tälle vuodelle. Tässä tutoriaalissa näytän, kuinka olla glam, mutta samalla tarpeeksi karmiva Halloween juhliin. Videolla näytän tekniikan ”karvojen” piirtämiseen, sekä arven tekoon. Jos sulla tulee kiire Halloween juhliin tai lookki tuntuu liian haastavalta, voit helposti jättää pois, joko arven ja korvat tai ”karvojen” piirtämisen, sillä meikki toimii hyvin kevyempänäkin.

glam wolf 1 glam wolf