Skrollaa alas
en
fi

GET READY WITH US W/ VALTTERI

kesäkuu 17, 2018
äää

Kesäloma on jo monilla hyvässä vauhdissa, mutta mä ja Valtteri keretään lomailemaan varsinaisesti vasta heinäkuun puolella. Videolla näytetään kuinka meidän arkimeikki syntyy, esitellään suosikkituotteitamme ja listataan samalla asioita, joita halutaan kesän aikana tehdä.

Koodilla ”naag” saat 15% alennusta kelloista Daniel Wellingtonin verkkokaupasta. Alennuskoodisi on voimassa maailmanlaajuisesti 15.7.2018 asti. Daniel Wellington tarjoaa myös maailmanlaajuisen ilmaisen kuljetuksen.

(lisää…)

OLOHUONE -PODCAST: MILLAINEN MIEHEN PITÄÄ OLLA?

kesäkuu 15, 2018
Podcast (1)

Mediassa tuodaan usein esiin naisten monimuotoisuutta. Monissa mainoskampanjoissa poseeraa naiset ylistämässä erilaisuuttaan, ensimmäinen on laiha, toinen isokokoinen, kolmas tatuoitu ja neljäs meikitön. Miehet ovat mainoksissa aina samasta muotista veistettyjä, lihaksikkaita ja pelottomia. Miehet ja miehisyys nähdään usein yhdenlaisena, vaikka kaikki miehet ovat naisten tavoin erilaisia.

Jaksossa keskustellaan Valtterin kanssa siitä, kuinka huolestuttavan kapeakatseinen nyky-yhteiskunnan muovaama mieskuva on. Valtteri paljastaa siitä seuranneen hänelle jopa niin pahaa ahdistusta, että sai sen myötä vapautuksen asevelvollisuudesta. Kerrotaan jakossa meidän omasta miehisyys käsityksestä ja siitä, kuinka se on muovautunut iän myötä. Pohditaan mikä tekee miehestä lopulta miehen.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Acastin, iTunesin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme, jossa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥