Set baking paper on a Ø 25cm springform pan. Crush biscuits and transfer them to a bowl. Add melted butter. Stir until well combined. Use your fingertips to press into base of prepared pan. Refrigerate for 20 minutes until firm.
Put gelatine leaves into cold water. Whip the whipping cream. Melt the chocolates in three different bowls either in the microwave or in a bain-marie. I melted them in the microwave but in that case beware not burning them.
Mix the melted dark chocolate with a case of vanilla cream cheese. Heat a tablespoon of coffee till it boils and melt 1 1/2 gelatine leaves into that. Mix this with the dark chocolate-vanilla cream cheese mix and remember to stir all the time. Add 1/3 of the whipping cream. Spread the filling into the springform pan with a spatula. Put it in the freezer while your doing the milk chocolate filling.
Cook the milk chocolate filling the same way as the previous filling. Mix the gelatine with boiling milk. Speard the filling into the pan and level the surface. Put the pan in the freezer again.
Cook the white schocolate filling the same way. Cover it well with a plastic wrap and refrigerate overnight.
***
POHJA
225 g Domino minttu -keksejä
70 g voita
TÄYTTEET
4 1/2 liivatetta
6 dl vispikermaa
125 g tummaa suklaata
125 g maitosuklaata
125 g valkosuklaata
600 g vanilja tuorejuustoa
1 – 2 rkl kahvia
1 – 2 rkl maitoa
KORISTELUUN
50 g tummaa suklaata
50 g valkosuklaata
mutakakun paloja
Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan Ø 25 cm pohjan ja reunan väliin. Murskaa keksit, sulata voi ja sekoita keksimuruun. Levitä seos vuoan pohjalle ja laita pohja pakkaseen.
Laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen. Vaahdota kerma. Sulata tumma suklaa, maito- ja valkosuklaat erillisissä kulhoissa mikrossa tai vesihauteessa. Itse sulatin mikrossa, mutta muista tällöin välillä sekoittaa suklaata ja varoa lämmittämästä liikaa, koska suklaa palaa helposti.
Sekoita tumma suklaa yhteen rasialliseen tuorejuustoa. Kuumenna 1 rkl kahvia kiehuvaksi ja sulata 1 1/2 liivatetta siihen. Sekoita tämä suklaa-tuorejuustoseokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Nostele lopuksi joukkoon 1/3 kermavaahdosta. Levitä täyte vuokaan, tasoita pinta lastalla tai veitsellä. Nosta pakastimeen siksi aikaa, kun teet maitosuklaatäytteen.
Valmista maitosuklaatäyte samaan tapaan kuin edellinen täyte. Sekoita liivatteet kiehuvan kuumaan maitoon. Levitä täyte vuokaan ja tasoita pinta. Nosta vuoka taas pakastimeen hetkeksi.
Valmista vielä valkosuklaatäyte samaan tapaan. Levitä täyte vuokaan, tasoita pinta. Peitä hyvin kelmulla ja anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.
Irrota kakku vuoasta, käytä veistä tai lastaa apuna. Jos reunoihin jää epätasaisuutta, saat tasoitettua ne kiehuvassa vedessä lämmitetyllä veitsellä.
Lopuksi koristele kakku. Sulata suklaat erillisissä kulhoissa mikrossa tai vesihauteessa. Levitä ensin valkosuklaa leivinpaperille ohueksi levyksi. Marmoroi valuttamalla tummaa suklaata ohuena raitana pinnalle ja sekoittamalla hiukan hammastikulla tai veitsenkärjellä. Anna jähmettyä jääkaapissa, leikkaa kolmioiksi. Koristele kakku suklaakolmioilla ja mutakakun paloilla.
Vautsi kun on maukkaan kuuloinen kakku. Aivan herahti vesi kielelle. Nuo suklaakoristeetkin on aivan mahtavia! Taitaa päästä kakku heti testaukseen kun lauantaina vietellään poikaystävän synttäreitä. (:
Ihan mahtava kuulla, että menee testaukseen! 🙂
Tarkoitit varmaan että tänään kokataan herkullinen kolmen SUKLAAN kakku :'D Kolmen juuston juustokakku voisi olla aika mielenkiintoinen kyllä myös..
Haha no joo vois olla kyllä! 😀 Siis et arvaa kuinka monta kertaa oon puhunukki kolmen juuston juustokakusta, mutta nyt olin sen sitten myös kirjottanu XD
Voou oon todella vaikuttunut noista koristeluista, muutenki näyttää kyllä niiiin herkulta!
http://sofiaelizabetha.blogspot.fi/
Hei! Mä en oo kerenny vielä tehdä sitä pizzaakaan! Nyt pitäis tehdä tääkin… Mut hyvältä näyttää, mutta jos joka viikko tulee uusi resepti pitää joka viikko munkin alkaa leipomaan.
tein tollasta kolmen suklaan juustokakkua omille synttäreille ja se oli kyl tosi hyvää! ihanat noi sun koristelut! :*
Mahtava kuulla ja kiitos! 🙂
Haha sun pitää viikonloppuna sitten kokkailla oikein urakalla ennen kuin ensi tiistaina pukkaa taas uutta ohjetta! 😀
Ihana kuulla Sofia, kiitos! 🙂 Niiden kanssa tulikin värkkäiltyä aikansa… 😀
Hei, vinkki tohon suklaan sulattamiseen 😀 En tiiä kuin toimii isoina määrinä, mut just toi 50 g menee. Eli suklaa tyyliin pakastepussiin ja pussi lilluun kuumaan veteen niin ettei vesi pääse pussiin. Hetken kun oottaa, niin voilá sul on sulasuklaa pussis mist sen voi viä pursottaakki 😉
Voisitko tehä videon tästä reseptistä tai jostakin muusta sillä sun reseptit on aivan huisin maukkaan näkösiä! Alotin just lukeen sun blogii ja suoraan sanottuna rakastuin!
Aivan järkyttävän hyvännäköinen kakku. Pakko varmaan kokeilla joskus.
Teevee yks nainen Oulusta
Hei, kiitos paljon hyvästä vinkistä! 🙂
Tottakai kokkausvideota tulossa, itseasiassa jo tän kuun puolella! Mukava kuulla, että eksyit tänne blogin puolelle ja tykästyit mun höpötyksiin! 🙂
Siis kokeile ihmeessä! Mäkin voisin tehä uusiksi, haha 😀