Tervetuloa uudistuneelle sivustolleni! Tee kuukausitilaus lukeaksesi artikkeleita maksumuurin takaa. Vanhat yli 1 000 artikkelia tuodaan blogiin helmi- ja maaliskuun aikana. Verkkokaupan ensimmäinen tuote julkaistaan maaliskuussa, joten muista tilata uutiskirje, että se ei mene ohitse.

RECIPE: EASY OREO CHEESECAKE

24.5.2016

SERVINGS: 13 | PREP TIME: 45 MINUTES | COOK TIME: 0 MINUTES | DIFFICULTY: EASY LEVEL


Hey guys! It’s time for a Tuesday recipe. I thought I could share this extremely delicious sugar explosion with you; Oreo-cheesecake! It’s so good but I was only able to eat it a couple of small pieces at one time because it’s so heavy, haha. I baked it for our New York trip planning dinner and even though there was five of us, there was plenty of the cake left for our Eurovision night with other friends in the evening. But of course it’s not a bad thing that a cake is super plentiful.

Usually cheesecakes need to set over night but this recipe needs only a couple of hours. So this is an awesome recipe for impatient people (like me)!

EASY OREO-CHEESECAKE

Filling 1
56 oreos
180 g butter

Filling 2
600 g white chocolate
400 g unflavored cream cheese
40 oreos

Decoration
10 oreos


Prepare the topping number 1: Crush the oreos well in a blender. Add melted butter and blend till the mix is even.

Then prepare the topping number 2: Melt white chocolate and put it in a bowl. Add cream cheese and stirr till it’s even. Add the rest of the crushed cookies.

Set baking paper on a springform pan. Pour half of the oreo-butter mix into the pan and level. Then add half of the cream cheese mix an level. Repeat both of the steps. Decorate with oreos and put in in the refrigerator for at least two hours before serving.

Hellou! Nyt ois taas tiistai ja aika laittaa jakoon jokin herkullinen resepti. Tällä kertaa se todellakin on HERKULLINEN ja jokaisen sokerihiiren unelma, nimittäin Oreo-kerrosjuustokakku! Tää on taivaallisen hyvää, mutta eihän tätä herkkupommia voi syödä kuin pari palaa. Leivoin tätä New Yorkin matkan suunnittelupäivälliselle meidän viiden hengen porukalle ja tätä jäi vielä yli illan Euroviisu -kotikatsomoonkin, mitä pidettiin täällä meillä. Mutta eihän se huono juttu ole, että kakku on riittoisaa!

Yleensä juustokakkujen pitää jähmettyä yön yli jääkaapissa, mutta tämä meikäläisen kehittelemä versio tarvitsee vain muutaman tunnin hyytymisajan. Eli malttamattomille herkkusuille (kuten allekirjoittaneelle) tämä on loistava resepti!

HELPPO OREO-KERROSJUUSTOKAKKU
Täyte 1
56 kpl Oreo -keksejä
180 g voita
Täyte 2
600 g valkosuklaata
400 g maustamatonta tuorejuustoa
40 kpl Oreo -keksejä
Koristelu
10 kpl Oreo -keksejä

Valmista ensin täyte 1: Kaada keksit blenderiin ja murskaa hienoksi. Kaada sekaan sulatettu rasva ja sekoita tasaiseksi.

Valmista seuraavaksi täyte 2: Sulata valkosuklaa mikrossa tai vesihauteessa ja kaada se omaan astiaan. Lisää suklaan joukkoon tuorejuusto, sekoita tasaiseksi ja lisää lopuksi käsin murennetut keksit.

Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla (halkaisija n. 20-25cm). Kaada vuokaan puolet keksi-voi-seoksesta ja tasoita. Lisää seuraavaksi vuokaan puolet tuorejuustotäytteestä ja tasoita. Lisää tämän jälkeen vuokaan myös toinen puolikas keksi-voi-seoksesta ja ylimmäiseksi kerrokseksi loput tuorejuusto-täytteestä. Paloittele päälle Oreo -keksejä ja painele niitä hieman täytteen sisään.

Siirrä Oreo-kerrosjuustokakku jääkaappiin jähmettymään vähintään kahdeksi tunniksi ennen tarjoilua.

Suositellut artikkelit

7 Comments

  1. Feitsu_22

    Testaukseen menee tämäkin :), mut nyt vajaa n kuukauden kun oon seuraillu sua, niin mietin tänään että alkaisin kirjottamaan ihan siis huvikseen ja "harrastuksena" Vaikka ei mun elämä mitenkään mielenkiintosta ole mutta enivei , mut mä en tiedä mistä alottaa oisko sul antaa vinkkei??? …… 🙂

    Reply
  2. Anonymous

    Siis aivan ihanan näköinen kakku!!

    Reply
  3. naaG

    Hei, ihan huippuu jos oot saanu inspistä oman blogin alottamiseen! Vaikea antaa mitään vinkkejä, mutta ehkä tärkeintä on tehdä omaa juttuaan eikä kopioida ketään toista. Olla oma aito itsensä, koska kaikki ollaan erilaisia ja se tekee just susta kiinnostavan. Sun laista ei oo toista. 🙂

    Reply
  4. naaG

    Ja niin oli myös makuinen 😉

    Reply
  5. Rhea K.

    Anteeks skeptisyys mut oikeesti noin paljon oreokeksejä? Meen oreo-vararikkoon.. Ei vaan jotenkin hämmentävä lukumäärä mut näköjään pitää paikkansa 😀

    Reply
  6. naaG

    Joo tuohon meni kyllä ihan hillitön määrä niitä, mutta eipä tuohon koko kakkuun tuukkaan kuin muutamaa ainesta niiden lisäksi. 🙂 Periaatteessa tästä voi tehdä myös ns. normijuustokakun, kun puolittaa ainesten määrän, tekee tavallisesti ensin pohjan ja kaataa vaan täytteen päälle, lopuksi koristelu. Puolitettunakin riittää isommallekkin porukalle. 🙂

    Reply
  7. tindeeh_

    Nammmm näyttää niin hyvälle!<3 pitää kylä jälleen vaihtaa pari aineosaa vegaanisiksi, mut ONNEKSI oreot on veganisia! 😀

    Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *