Tervetuloa uudistuneelle sivustolleni! Tee kuukausitilaus lukeaksesi artikkeleita maksumuurin takaa. Vanhat yli 1 000 artikkelia tuodaan blogiin helmi- ja maaliskuun aikana. Verkkokaupan ensimmäinen tuote julkaistaan maaliskuussa, joten muista tilata uutiskirje, että se ei mene ohitse.

RECIPE: KINDER BITES

28.6.2016

SERVINGS: 30 | PREP TIME: 60 MINUTES | COOK TIME: 30 MINUTES | DIFFICULTY: EASY LEVEL


Hey guys! I shared a recipe of a blueberry cheesecake earlier that I made for Valtteri’s birthday. Because there were so many guests invited, I was scared that it would be finished in a minute so I started thinking about the most delicious cake and pie recipes. This type of delicacy are great for a party because they are pretty easy to bake and one can do them on a baking tray.

I baked these amazing Kinder bites because who doesn’t love chocolate. And even though there is no Kinder chocolate in this cake, it tastes so much alike. These easy and delicious bites were the first ones to disappear from the table and I don’t wonder why.

KINDER BITES

Crust
6 dl sugar
5 dl flour
3 tsp vanilla sugar 
4 tsp baking powder
7 tbsp dark cocoa powder
3 dl boiling water
300 g butter
4 eggs


Filling

200 g butter
7 dl powdered sugar
7 tsp vanilla sugar


Frosting

300 g milk chocolate
100g white chocolate

Start preparing the crust by mixing all the dry ingredients together. Heat the water till it boils and melt the butter in a kettle and add them to the mix of dry ingredients. Add eggs one by one and stir at the same time. Spread the prepared dough on a baking try that is covered with baking paper. Bake in 200 Celsius degrees for about 25-35 minutes.

Prepare the filling by whipping the soft butter and sugar extremely well. Spread the filling on the well cooled down crust and move the baking tray to freezer or refrigerator.

Melt the milk and white chocolates. First spread the milk chocolate carefully on the filling. Then pour the white chocolate carefully as horizontal stripes on top of the filling and marble the figures by pulling up and down in turns with a toothpick.

Hellou! Jaoin aiemmin ohjeen mustikka-juustokakkuun, mitä tein Valtterin synttäreille. Koska vieraita oli paljon niin se pelkästään ei olisi millään riittänyt, niinpä aloin miettiä jotain hyviä piirakka reseptejä. Erilaiset piirakat on erittäin hyvä juhlaherkku, sillä ne on suht helppoja valmistaa ja sen voi helposti tehdä suurelle uunipellille.

Tein synttäreille ihan mielettömän hyvää Kinder-piirakkaa, sillä kukapa ei kyseisestä suklaasta tykkäisi! Vaikka piirakkaan ei tule lainkaan Kinder -suklaata niin silti se maistuu aivan sille suussa sulavalle suklaalle, nam! Tämä helppo ja herkullinen piirakka katosi pöydästä ensimmäisenä ja en yhtään ylläty miksi!

KINDER-PIIRAKKA

Pohja
6 dl sokeria
5 dl vehnäjauhoja
3 tl vaniljasokeria
4 tl leivinjauhetta
7 rkl tummaa kaakaojauhetta
3 dl kiehuvaa vettä
300 g sulatettua voita tai margariinia
4 munaa

Täyte

200 g voita
7 dl tomusokeria
7 tl vaniljasokeria

Kuorrute

300 g maitosuklaata sulatettuna
100g valkosuklaata
Aloita pohjan valmistaminen sekoittamalla ensin kuivat aineet keskenään. Kiehauta vesi ja sulata voi kattilassa ja lisää ne kuivien aineiden joukkoon. Lisää lopuksi munat yksitelleen samalla sekoittaen. Levitä valmis taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 200 asteisessa uunissa noin 25-35 minuuttia.
Valmista täyte vatkaamalla pehmeä voi ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Muista vatkata huolellisesti, sillä muuten täytteeseen jää voin maku. Levitä täyte hyvin jäähdytetyn pohjan päälle ja siirrä uunipelti pakkaseen tai jääkaappiin.
Sulata maitosuklaa ja valkosuklaa vesihauteessa tai mikrossa. Levitä ensin maitosuklaa tasaisesti täytteen päälle. Valuta valkosuklaa maitosuklaan päälle vaakatasoon raidoiksi ja marmoroi kuviot vetämällä hammastikulla vuorotellen vetoja pystysuunnassa ylös ja alas.

Suositellut artikkelit

25 Comments

  1. Anonymous

    Mihin sun monta vuotta vanhat blogipostaukset on kadonneet?:( Ois kiva lukee niitä uudelleen vai näätkö niitä edes itse enää? Tuli vain mieleen 😀

    Reply
  2. Anonymous

    Miten herkullisen näköstä, pakko joskus kokeilla 😛 🙂

    Reply
  3. Anonymous

    Tätä kyllä täytyy kokeilla tänä kesänä! Olen kokeillut muutamia muitakin reseptejäsi ja ovat olleet kyllä hyviä. Kiitos Janne! 🙂

    Reply
  4. Eitsu_22

    Testiin menee jossain vaiheessa kun leivon tässä 🙂 näistä saa kyllä hyviä ideoita esim just juhliin.. Kiitos <3 🙂

    Reply
  5. naaG

    Mahtava kuulla, että menee testaukseen ja että oot saanut idiksiä juhliin! 🙂

    Reply
  6. naaG

    Aivan huikee kuulla! 🙂 Kyseessä oli uunin mukana tullut pelti eli olisiko noin 30cm x 32cm 🙂

    Reply
  7. naaG

    Super kivaa, että oot tykänny aiemmista resepteistä ja että tääkin lähtee kokeiluun! 🙂

    Reply
  8. naaG

    Kannattaa, takaan että tuut tykkäämään 😉

    Reply
  9. naaG

    Valitettavasti Indiedayssin ajalta en saanut postauksista itselleni muuta kuin tekstit joten päädyin piilottamaan sen myötä vanhemmatkin postauksen. Tuntuo tyhmältä kun postauksien välistä puuttui kokonainen vuosi… 🙁

    Reply
  10. Anonymous

    Heips! Ajattelin tehdä tätä kokeeksi, vaikutti super, super herkulliselta. Mutta teitkö tämän siis pellille vai uunivuokaan? Kun tekstissä lukee että leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan – ja sitten hetken päästä että pelti jääkaappiin.

    Reply
  11. naaG

    Kyseessä on siis uunipelti. Korjasin sen nyt tuonne ohjeeseenkin, että ei tuu väärinymmärryksiä 🙂 Aivan mahtava kuulla, että tää menee testiin. Jos olet makean ystävä niin tuut takulla tykkäämään!

    Reply
  12. Anonymous

    IHANAA! Varmasti menee testiin :))

    Reply
  13. Anonymous

    namm! testiin menee 🙂

    Reply
  14. naaG

    Mahtavaa! 🙂

    Reply
  15. naaG

    Ihanaa, tuut takulla tykkäämään ;p

    Reply
  16. Mari _

    Tosi kivan kuulosta, on joskus pakko kokeilla! P.s. oot yks parhaita vloggaajia! :3

    Reply
  17. Mari _

    Tosi kivan kuulosta, on pakko joskus kokeilla! P.s. oot yks parhaita vloggaajia! :3

    Reply
  18. naaG

    Kivaa, että aiot testata tätä! 🙂

    Reply
  19. Anonymous

    Ihanan kuulonen resepti tänään pääsee kokeiluun kun vieraita tulee! 🙂

    Reply
  20. naaG

    Mahtavaa! 🙂

    Reply
  21. naaG

    Haha joo ei tätä ehkä ihan joka päivä kannata syödä ;D

    Reply
  22. Anonymous

    pitääkö tarjoilla heti vai pitääkö olla jääkaapissa jonkun aikaa??

    Reply
  23. Erika Sahla

    Tuli jo aikasemmin kokeiltua tota mangojuustokakku reseptiä (joka oli muuten hirvittävän hyvää��), nii nyt kokeiltiin myös tätä! Ja oli kyllä makoisaa! Ens kerralla twix cupcakeien vuoro!��

    Reply
  24. naaG

    Kannattaa antaa olla hetki jääkaapissa 🙂

    Reply
  25. naaG

    Ihan mahtavaa, että tykkäsit! 🙂

    Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *