Skrollaa alas
en
fi

TÄMÄ SAA MINUT HYMYILEMÄÄN

6 marraskuun, 2016
img_5383

Hellou! Tässä kun rustaan tätä postausta ja katson ikkunasta ulos niin saaneen kysyä, että mihin se värikäs syksy katosi? No, onneksi sain nauttia ainakin yhdestä täydellisestä syyspäivästä, nimittäin silloin kun nämä kuvat napsittiin. Niin ihanan värikästä joka puolella, pieni kylmä syystuuli, mutta silti ihana lämmittävä auringonpaiste. En tiedä teistä, mutta mulle tulee oikein hymy huulille, kun katson näitä kuvia.

Yllä mulla on tuo ihana Junkyardilta vuosi takaperin saatu vuorellinen farkkutakki. Olette ehkä huomanneet, että omistan ”muutaman” farkkutakin, mutta tää on mun ehdoton lemppari. Harmi vain, että välikausitakeille ei Suomessa oikein oo sopivia säitä…

|PÄIVÄNASU|

|TAKKI| SWEET SKTBS
|T-PAITA| Topman
|FARKUT| Tiger Of Sweden
|KENGÄT| Dr. Martens
|AURINKOLASIT| Ray-Ban

img_5386 img_5388 img_5384 img_8096 img_5385

11 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *