Skrollaa alas
en
fi

TÄÄLLÄ KAIKKI SYNTYY

6 huhtikuun, 2017
IMG_9761

Hellou! Tällä kertaa päästän teidät kurkistamaan paikkaan, missä kaikki mun postaukset ja videot syntyy eli mun työhuoneeseen. Tai siis tuota eihän tuo enää töhuone ole vaan työpiste pikemminkin. Mun entinen työhuone (kuvia täällä) koki uudistuksen ja sieltä löytyy nykyään vaatehuone, joten päätin siirtää mun työpisteen tähän olohuoneen puolelle.

Olin pitkään kamppaillut tuon väliseinän kanssa ja joistain aiempien postauksien kuvista ja videoista voikin nähdä mitä erilaisempia virityksiä, mitä tuolla seinällä on reilun vuoden aikana ollut. Tuon seinän koko toi ongelmia, sekä se että seinän edestä kävellään aika paljon. Sitten mä sen keksin, tavan toteuttaa kaksi asiaa samalla kertaa! Päätin siirtää seinän toisella puolella olevan työhuoneen hyllykön tähän olohuonene puolelle, jolloin sain puolestaan työhuoneeseen tilaa vaatehuonetta varten. Täydellistä!

String -sarjan hyllykkö on ollut ihan nappi valinta, sillä meikäläisen mieli muuttuu melko tiuhaan niin muiden asioiden suhteen kuin sisustuksenkin ( Valtteri sen tietää). Tuota pystyy näppärästi muuttamaan oman mielen, sekä eri tilojen mukaan. Nyt Stringiltä on tullut myös lisäosioa, joilla tuosta hyllyköstä saisi halutessaan helposti vaikka vaatekaapin. Tosin mä luulen ja toivon, että mun vaatehuoneessa riittää tila mun vaatteille vielä hetkeksi. 😀 Hyllyiltä löytyvä sälä, kuten laatikot, viivotin, roskis yms. on pääosin ostettu Granitista. Hyllykön edestä löytyy Vitra Eames DAW tuolit ja taulut on  puolestaan Deseniolta.

Mitäs te ootte mieltä lopputuloksesta? Mun mielestä tää tuo kivasti särmää ja persoonaan meidän muuten aika simppeliin Olohuoneeseen! 🙂

Tsekkaa aiemmat sisustus postaukset täältä!

IMG_9729 IMG_9753 IMG_9776 IMG_9781 IMG_9749 IMG_9766

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *