Skrollaa alas
en
fi

TOINEN TATUOINTI

1 elokuun, 2017
IMG_6382

Tässä se on, toinen tatuointini. Jos et ole vielä käynyt lukemassa tarinaa ja kokemuksia mun ensimmäisestä tatuoinnista niin tsekkaa ne täältä.

Tätä tatuointia ideoidessa, mulla ei ollut mielessä sen syvällisempää tarkoitusta sille. Selasin monta viikkoa inspiskuvia Instassa ja mietin minkä tyyppisen ruususta haluan ja kuinka paksut kehykset sen ympärille. Siinä samalla mulle alko tulemaan tästä tatuoinnista yhä vahvempi tunne, että se on jollain tapaa mun ädille.

IMG_2044

Oltiin pari viikkoa sitten lähes koko perheeni voimin koossa, kun oltiin kyläilemässä Porissa mun veljen luona. Istuttiin koko porukka veljeni terassilla, juotiin viiniä ja nautittiin lämpimästä kesäillasta. Siinä tuli puheeksi mun ensimmäinen tatuointi ja tatuoinnin joita olen jo suunnitellut ottavani. Kerroin, että olen suunnitellut ottavani tämän kehyksissä olevan ruusun ja siitä, että jotenkin se tuo mieleen äitini. Tällöin äitini kertoi, että itse asiassa hän on syntynyt Ruusun nimipäivänä ja se sattumoisin on myös hänen suosikki kukkansa. Tällöin muistinkin, että olen ehkä saattanut kuulla tuon joskus äidiltäni, mutta en vain muistanut sitä. Ehkä tää olikin jokin alitajunnainen juttu…

IMG_6387

Tatuoinnin teki tälläkin kertaa ihana ja lahjakas Andrei Sulim, joka taas kertaa herätti mun idean todeksi. En voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen. Andrein kädenjälki on käsittämättömän tarkka ja yksityiskohtainen, vaikka se ei näissä kuvissa pääse oikeuksiinsa. Otin nimittäin vähän näitä kuvia ennen tatuoinnin päällä olleen kalvon pois ja se näyttää vielä vähän levinneeltä.

IMG_2043

Ja hei se ois aika laittaa taas tänään Tubecon lippuja jakoon! 😉

|OSALLISTUMISOHJEET|

Tällä viikolla ma-pe julkaistujen postauksien yhteydessä arvotaan aina kahden Tubecon -lipun lippupaketti yhdelle onnekkaalle. Yhteensä siispä viisi lippupakettia.

Kommentoimalla tähän postaukseen mitä tahansa osallistut arvontaan. Voit siis viisin kertaistaa mahdollisuutesi voittaa kommentoimalla jokaiseen ma-pe julkaistuun postaukseeni.

 Muista täyttää sähköpostikenttä, jotta saan voittajaan yhteyden. Sähköpostia ei julkaista.

Osallistumisaika on 31.7.-.4.8.2017.

Mun Tubecon meet&greet ajat löydät klikkaamalla tästä!

IMG_6374

145 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *