Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: NÄIN TEEN KULMAT

6 syyskuun, 2017

*Kaupallinen yhteistyö Swiss Clinicin kanssa*

Tällä videolla esittelen mun luottotuotteet kulmakarvojen suhteen, sekä näytän kuinka mä ne piirrän. Kerron videolla muunmuassa Swiss Clinicin ihmeseerumeista, Brow Enhancer Serum ja  Eye Lash Enhancer Serum. Nämä seerumit ovat tehneet kulmakarvoistani ja ripsistäni pidemmät, tuuheammat ja tummemmat, sekä saaneet ne kasvamaan jopa aivan uusilla alueilla, joten kulmakarvani näyttävät hyvältä ilman piirtämistäkin. Vaikka videolla käytän kulmiini monia eri tuotteita niin joinain päivinä, kun tahdon luonnollisemman näköiset kulmat, saatan tosiaan vain harjata ne oikaan asentoon. Tsekkaa muut suosikkituotteet videolta! 😉

Lue postaukseni Swiss Clinicin Enhancer -seerumeista ja tsekkaa alekoodi, sekä arvonta!

|TUOTTEET|

Swiss Clinic / Brow Enhancer Serum
Swiss Clinic / Eye Lash Enhancer Serum
Benefit / ka-BROW! eyebrow cream-gel color / sävy 1
Benefit / precisely, my brow eyebrow pencil / Sävy 2
Benefit / gimme brow volumizing eyebrow gel / sävy 1
Benefit / high brow eyebrow highlighter / Sävy 2

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *