Skrollaa alas
en
fi

TUUHEAT, PITKÄT RIPSET JA KULMAT

6 syyskuun, 2017
Swiss Clinic (1)

*Kaupallinen yhteistyö Swiss Clinicin kanssa*

Kuvasin tänään YouTuben puolelle Näin Teen Kulmat -videon, jossa esittelin suosikki kulmatuotteeni. Kerroin videolla Swiss Clinicin Brow Enhancer Serum ja  Eye Lash Enhancer Serum tuotteista, joilla kulmakarvoista, sekä ripsistä saa tuuhemammat ja paksummat. Nää tuotteet tulivat mulla ensimmäisen kerran vastaan jo 2013, kun moni bloggaaja suositteli näitä blogeissaan ja siitä asti nämä kyseiset seerumit ovat löytyneet myös mun peilikaapista, joten ajattelin jakaa niistä tietouttani ja kokemuksia vielä tarkemmin täällä blogin puolella. Eli jos sä haluat olla myös oman elämäsi Cara Delevingne niin jatka lukemista!

Swiss Clinicin Brow Enhancer Serum ja Eye Lash Enhancer Serum ovat molemmat täysin samanlaisia sisällöltään, mutta kulmakarvoihin tarkoitetun seerumin mukana tulee ripsiväriharjaa muistuttava sivellin ja ripsille tarkoitetun seerumin mukana puolestaan tulee eyelinerin tyylinen sivellin. Tämä helpottaa huomattavasti tuotteiden levittämistä karvoihin ja karvoja ympäröivälle iholle. Itse seerumi sisältää kahta palkittua ainetta, Redensyl™ ja Biosaccharides™. Näistä edellä mainitussa hyödynnetään vihreää kemiaa ja kantasoluja niin, että se kiihdyttää karvan kasvua, sekä vähentää karvanlähtöä. Jälkimmäinen aine, Biosaccharides™, on erittäin puhdas glykogeeni. Glykogeeni puolestaan on ihosolujen energian lähde ja sen on tutkittu lisäävän karvatuppien selviytymistä 32 prosenttia. Näin ollen seerumeiden luvataan antavan tuuheat, pitkät ripset ja kulmat, mutta onko näin?

Swiss Clinic (3)

Tosiaan neljä vuotta olen näitä molempia tuotteita käyttänyt, joten nyt tulee kokemuksia tooOOoodella pitkällä kokemuksella. Muistan edelleen sen päivän, kun tilasin kyseiset tuotteet ensimmäistä kertaa, sillä olin nähnyt blogeista lupaavia Ennen & Jälkeen -kuvia. Käytin sekä kulmiin, että ripsille tarkoitettua seerumia aamuin ja illoin ja jo kolmen viikon jälkeen huomasin upeita ja yllättäviä tuloksia. Kulmat ja ripset olivat pidemmät, mutta etenkin ripsien pituudessa huomasin suuren eron. Kulmat puolestaan olivat tuuheammat! Yhteisenä tekijänä huomasin, että karvat näyttivät tummemmilta ja mikä itselleni oli positiivisin huomio niin seerumi sai ripseni ja kulmakarvani kasvamaan uusilla alueilla. Tästä suorastaan hämmennyin, koska tämmöisiä tuloksia en osannut odottaa, mutta tällaiset vaikutukset olivat enemmän kuin tervetulleita. Seerumin käyttöä ennen mulla ei nimittäin kasvanut lähes ollenkaan karvoja kulmien ulkoreunoissa eli kulmakarvani olivat todella lyhyen malliset, sekä mun alaripset olivat lähes olemattomat.

Tämä jälkimmäinen seerumin vaikutus voi kuulostaa teistä epäuskottavalta, sillä olin itsekkin hämmentynyt, kuinka karvoja voi alkaa kasvamaan uusilla alueilla ja olenkin sen myötä kysynyt tähän kosmetologiystäviltäni mielipiteitä. He ovat olleet sitä mieltä, että tämä todella on seerumeiden ansiota, sillä ihmisellä on tietyn verran ihohuokosia, joista kasvaa karvoja eli ne ovat nimeltään karvatuppeja. Karvatuppien määrää seerumi ei voi lisätä, mutta voi olla, että karvatuppini ovat olleet jotenkin vahingoittuneita tai ns. ”lepotilassa” ja Enhancer Serum on tehostanut niiden toimintaa ja näin ollen myös saanut karvat kasvamaan näillä uusilla alueilla.

Swiss Clinic (4)

Kun olin käyttänyt seerumeita aamuin ja illoin kuuden viikon ajan ja saavuttanut haluamani lopputuloksen siirryin käyttämään niitä vain iltaisin ja joskus myös aamuisin. Näin olen tehnyt viimeiset neljä vuotta, mutta en ota siitä stressiä, sillä ohjeiden mukaan lopputuloksen säilyttämiseksi vain muutama seerumeiden käyttökerta viikossa riittää lopputuloksen ylläpitämiseen. Ei siis haittaa, vaikka pidemmän baari-illan jälkeen ei jaksaisi seerumeiden kanssa läträttä. Nämä ripsien ja kulmien kasvua tehostavat seerumit ovat muodostuneet mulle osaksi mun iltarutiineja ja ei liiallisesta käytöstä ole haittaakaan. Aamuisin puolestaan levitän kulmiin tarkoitettua seerumia kulmiin ja ripsiin siksi, että tällä tuotteella harjatessa kulmakarvat ja ripset pysyvät myös siistissä asennossa ja tämän jälkeen kulmat on helpompi piirtää. Tosin joskus menen vain pelkän seerumin voimalla, kun en jaksa piirtää kulmia. Itse asiassa vuosi sitten filmasin Meikin Voima -videon, jolloin en vielä piirtänyt kulmiani laisinkaan ja kyseisen videon loppupuolella harjaan ripset ja kulmat Brow Enhancer seerumilla.

Ja tähän loppuun vastaan valmiiksi kysymykseen, mikä varmasti osaa siellä ruudun toisella puolella mietityttää. Miksi käytän Brow Enhancer seerumia, kun mulla on 3D kestopigmentoidut kulmat? Kun olin tatuoimassa kulmia niin silloin kosmetologi nimenomaan sanoi, että mitä tuuheammat asiakkaan omat kulmat ovat niin sitä paremman ja aidomman näköinen lopputulos on ja sama pätee varmasti ripsienpidennyksiin. Ja niinhän se on, että kyllä se oikea karva kulmissa ja ripsissä näyttää aina paremmalta, kuin kulmakynällä tai kestopigmentoinnissa piirretty karva tai tekoripset. Seerumilla olen saanut erittäin hyviä tuloksia, sillä enhän mä muuten sen käyttöä olisi näin pitkään jatkanut, mutta halusin kulmiini vielä entistä enemmän volyymiä, joten päädyin myös tatuoimaan ne. Suosittelen näitä tuotteita siis myös ehdottomasti niille, jotka aikovat tai ovat jo pigmentoineet kulmansa. Ylipäätään kuitenkin niille jotka haluavat luonnollisen näköiset, mutta tuuheat ripset ja kulmat. Etenkin jokainen miespuolinen saisi klikata nämä tuotteet ostoskoriinsa, sillä onko mitään paremman näköistä kuin pitkät ripset miehellä!!!

Swiss Clinic (2)

Brow Enhancer Serum ja  Eye Lash Enhancer Serum tuotteilla on molemmilla hintaa 99e, mutta ostamalla Beauty Kit Eyes -setin johon kuuluu molemmat seerumit on hintaa niistä yhteensä 149e. Pakkaukset on kooltan 6ml ja riittää noin kolmeksi kuukaudeksi todella tiheässäkin käytössä. Sain teille Swiss Cliniciltä alennuskoodin eli koodilla ”Jannenaakka” saatte tuon molemmat seerumit sisältävän Beauty Kit Eyes -setin kokonaishintaan 99e eli se on vähän niinkuin osta kaksi maksa yksi!

PS. Käykää tsekkaan Instagramin puolelta myös arvonta, missä sulla on mahdollisuus voittaa tällainen Beauty Kit Eyes -setti itsellesi!

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *