Skrollaa alas
en
fi

VIISI ASUA LONTOOSTA

6 heinäkuun, 2019

Mä en edes muista milloin olisin viimeksi julkaissut perinteisen asupostauksen, joten kiritään tahti kiinni tällä viiden asun postauksella. Lontoon toukokuiset säät olivat juuri meikäläisen mieleen eli aurinko paistoi ja oli lämmin, mutta ei liian lämmin pitkille housuille ja hihaton + kauluspaita tai hihaton + takki yhdistelmälle. Pukeutumisen kannalta kesä ei ole lemppari vuodenaikojani juuri siitä syystä, että silloin usein joutuu miettimään asua vain siltä kannalta, että miten voin laittaa mahdollisimman vähän päälle, mutta kuitenkin niin että en ole asussa keskustaan lähdettyäni syytettynä itsensäpaljastelusta. Viihdyn vain kotona t-paidassa ja shortsit yhdistelmässä, mutta muuten se tuntuu jotenkin alastomalta ja tylsältä.

Lontoossa onneksi ei ollut helteistä, mikä oli hyvä muutenkin, sillä helle kaupunkilomalla ei ole yhtään meikäläisen juttu. Korkeiden rakennusten välissä ei tuule, joten rakennuksen seinistä ja maasta hohkaava lämmin ilma jää seisomaan ummehtuneille kaduille ja puolestaan hellesäällä sovituskopissa vaatteiden testaaminen on yksinkertaisesti puhdasta saatanuutta. Lontooseen matkaavat, kannattaa siis varata lennot keväälle, syksylle tai joulun tienoille, jos suunntelmissasi on shoppailumatka.

Mutta nyt niihin asuihin…

naaGLondon13 naaGLondon9

Takki / Acne Studios
Kauluspaita / Asos
Hihaton / Asos
Housut / Zalando
Kengät / Dr. Martens
Aurinkolasit / Ray-ban

 

naaGLondon11 naaGLondon12

Aurinkolasit / Dior
Takki / Asos
Hihaton / Asos
Housut / Zalando
Kengät / Dr. Martens

 

naaGLondon14 naaGLondon15

Laukku / Gucci
Sormukset / Vercase
Takki / Levis´s
Hihaton / Asos
Housut / Zalando
Kengät / Nike
Aurinkolasit / Ray-Ban

 

naaGLondon16 naaGLondon17

Kauluspaita / Asos
Hihaton / Asos
Laukku / Asos
Housut / Zalando
Aurinkolasit / Ray-Ban

 

naaGLondon22 naaGLondon21

Takki / Levi´s
Hihaton / Asos
Farkut / Polar Skate Co
Laukku / Hai
Kengät / Hai
Aurinkolasit / Ray-Ban

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *