Skrollaa alas
en
fi

KIUSALLINEN PARISUHDE Q&A – WITH A THROWBACK TWIST / OLOHUONE-PODCAST

26 syyskuun, 2019
Olohuone2

Tän viikon jaksossa Valtsun kassa ei vastailla kysymyksiin totuttuun Q&A tapaan, vaan lisähaastetta tuo meidän omat, seitsemän vuoden takaiset vastaukset samoihin kysymyksiin – kaikkine kiusallisuuksineen… Kysymykset ovat samoja, kuin 2012 kuvaamillamme Ask My Boyfriend -videoilla, mutta sen lisäksi, että vastataan kysymyksiin uudelleen niin me myös kuuntelemme tuon aikaiset vastaukset. Kuinka erilaisia vastauksemme loppupeleissä ovatkaan kahden kuukauden seurustelun ja seitsemän vuoden seurustelun jälkeen?

P.S. Ennen kuin kilkkaat jakson pyörimää haluamme antaa SUUREN myötähäpeävaroituksen!

Olohuone-podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *