Skrollaa alas
en
fi

TYÖHUONEESTA VAATEHUONEEKSI

12 kesäkuun, 2017
IMG_1600

Hellou! Noin vuosi takaperin esittelin teille työhuoneen (kuva), josta olin haaveillut pitkään. Ajattelin, että vihdoin töiden teko onnistuu sutjakammin kotoa käsin, kun on oma työhuone, jossa voi keskittyä pelkästään töiden tekoon. Aluksi se olikin ihanan inspiroiva paikka kirjottaa ja kuvata videoita. Sinne kuitenkin alkoi kerääntyä lähetyksiä lattialle, videoissa käytettyä roinaa ympäriinsä ja pian aloin varastoimaan siellä myös kaikkea muuta turhaa. Se alkoikin enemmän tuntumaan pelottavalta huoneelta, jossa odotti aina vino pino tekemättömiä hommia ja ajatus huoneeseen menemisestä tuntui enemmänkin ahdistavalta.

Yks aamu kun tuskastelin mun olemattoman pientä vaatehuonetta niin Valtteri keksi, että miksi en muuttaisi työhuonetta vaatehuoneeksi, kun en edes ikinä käytä sitä. Siitä se ajatus sitten lähti muhimaan ja tajusin, että sehän ratkaisisi monta ongelmaa. Olohuoneessa meillä nimittäin oli vielä silloin tyhjä seinä, johon en millään keksinyt mitään sopivaa. Siirsin siihen työpisteeni (kuvia) ja se toimii täydellisesti nykyisessä paikassa. Entisessä työhuoneessa mulla on nyt viimein unelmien vaatehuone, jossa voin säilyttää aarteitani niiden arvoisellaan tavalla, haha.

Pitkään vertailin eri liikkeiden vaatekaappeja, mutta päädyin lopulta Ikean PAX -sarjaan, sillä laajata valikoimasta löytyi juuri oikein kokoiset hyllyt huoneeseen. Marmoripöydät ja nojatuoli on Zarrosta, peilin yllä oleva lamppu on merkiltään Lampe Gras ja maljakko on Muurlan. Jos jonkun muun huonekalun alkuperä mietityttä niin kommenteissa saa aina kysellä! Yritän parhaani mukaan aina vastata kaikille 🙂

Mä oon itse 100% tyytyväinen lopputulokseen. Mitäs siellä ruudun toisella puolella tykätään?

IMG_1622 IMG_1580 IMG_1606 IMG_1589 IMG_1584 IMG_1577 IMG_1593 IMG_1618 IMG_1583 IMG_1627

19 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *